Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga bu Morutan'ı kesinlikle istemiyorum. Becali+Menajerler+Basın bize ısmarlama haberlerle inanılmaz bir kakalama çabası içerisindeler.
YouTube'daki videosunun da ilk 2-3 dakikası hak veriyorum çok etkileyici ama sonrasında çok da etkilenmedim.
22 yaşında Romanya gibi düşük kalibreli bir ülkenin takımına girememesi benim için çok büyük bir soru işareti.
Bu rumenler de ilginc bir millet hiç Avrupai değiller.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tatil için güzel yerler :asd:
Sinop'ta 2017'de kuantum sistemleri modelleme üzerine yüksek lisansa başladım 6 ay sonra kaydımı sildirdim hoca en son fizik kitabından özet çıkarttırıyordu. Bir kampüsü bulunmamakta varda kampüs sayılmaz afet toplanma yerleri daha geniş alanlar. Gözlerini kapat sahil kasabası düşün sonra tekbir dolmuşun tüm merkezi dolandığını falan hayal et, şehirden çıkıp üniversiteye giden bir yola giriyorsun o da ne köy yolu.

Nükleer santral falan yapılıyor belki biraz değişim olur.

Sinop sosyalleşme açısından da çok dar bir yer. İlçe nüfusu merkez nüfusundan daha çok olan bir ilden fazla bir beklentiye girmemek gerekir.
Dil için hele nacizane önerim daha çok turizm bölgesi ünileri seçip ona göre hazırlan.
Bu iki şehirde de emekliysen hayat güzel. Daha olanakları fazla ama çomar bir şehir istersen Samsun'a bekleriz. :asd::asd:
Ama sosyalleşmenin dibine vurursun bak. Hele normalleşme bir şekilde tamamlanırsa Atakum sahili gece 2-3 akar gider.
İş olanaklarında pek garanti veremem ama yapacağın şey Apple gibi bir firmanın call centerliğini yaparak konuşma dilini daha da geliştirirsin. Benim kuzenimin arkadaşı apple'ye geçti. Doğma büyüme almanyalı ama türkiyeye göç etmişler. Çalışmaya başlamadan Eve 27 inch İmac gönderiyor herifler. (Uu beybi) 6 binde maaşı var.
Dil için kazanabileceğin max ücret burada budur. Çocuk gayette sosyalleşiyor zamanı da kalıyor mis gibi iş.
Sinop'la alakalı herkes senin söylediğin şeylere paralel şeyler söylüyor. Geçen yıl Bartın ve Sinop'u fotolardan görünce ah ulan keşke demiştim. Gelme ihtimali yoktu.
Şimdi ikisine de rahatça yerleşebiliyorum ama detaylı araştırınca göründüğü gibi olmadığı anlaşılıyor.
Bakalım, Bartın nasılmış. :D

Bartın'da yaşayan yok mu ey GSC. :D

Gedson gelemeyecek artık. Gelse de son gün. Yeter yav 24 saat gedson da gedson

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca gidiyor o maliyeti karşılayamıyoruz diyor sonra eğer adam satarsak olur diyor. Artık bu adamı istediğimiz takıma alma ihtimalimiz var mı? Bu başkanlarda kafa yok bu adamla çalışmak bu saatten sonra ayağına sıkmaktır.

Fatih Terim: "Halil'le ilgileniyoruz, uğraşıyoruz ve istiyoruz. Başkanımız bizzat kendisi kulüplerin başkanlarına veya CEO'larına telefon açıyor."

tahminimce burak halili alacak.gedson için bile bunu yapmıyor sanırım yapsa terim gedson içinde burak elmas arıyor felan derdi

Fatih Terim: "Halil'le ilgileniyoruz, uğraşıyoruz ve istiyoruz. Başkanımız bizzat kendisi kulüplerin başkanlarına veya CEO'larına telefon açıyor."

tahminimce burak halili alacak.gedson için bile bunu yapmıyor sanırım yapsa terim gedson içinde burak elmas arıyor felan derdi
Elmas kendi dedi menajerler yerine direkt kulüp başkanlarını arıyorum diye. Halil'e özel değil.

Arda başka milliyetten olsa 30a giderdi. Aynı dönemin topçusu Modric 2008de 21 milyon euroya gitmişti Tottenham'a.

19unda ŞL'de Liverpool tokatlayan başka topçu çıkaramadık ondan sonra.

Olayı da yetenek değil özgüvendi.

Tabi ki uyruk çok önemli ama Modric o turnuvada acayip oynamıştı çok beğenmiştim..Hatta ardayla kıyası vardı o zamanlar daha ofansif bir oyuncuydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt