Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.249
- 5.964
- 1.483
Sağol ustad
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol ustad
İzlemedim de videolarda Kovacic gibi nasıl herifse anlamadımHarroui nin gedsondan artı ve eksi yönleri nelerdir tam olarak inceleyen var mıdır acaba
Sanki defansif değil de kanat oyuncusu gibi geld. Hep kanatta pozisyon alıyor videolardaİzlemedim de videolarda Kovacic gibi nasıl herifse anlamadım
Bir bokluk olmalı 3e bırakıyorlarsa
Sinop'la alakalı herkes senin söylediğin şeylere paralel şeyler söylüyor. Geçen yıl Bartın ve Sinop'u fotolardan görünce ah ulan keşke demiştim. Gelme ihtimali yoktu.Tatil için güzel yerler
Sinop'ta 2017'de kuantum sistemleri modelleme üzerine yüksek lisansa başladım 6 ay sonra kaydımı sildirdim hoca en son fizik kitabından özet çıkarttırıyordu. Bir kampüsü bulunmamakta varda kampüs sayılmaz afet toplanma yerleri daha geniş alanlar. Gözlerini kapat sahil kasabası düşün sonra tekbir dolmuşun tüm merkezi dolandığını falan hayal et, şehirden çıkıp üniversiteye giden bir yola giriyorsun o da ne köy yolu.
Nükleer santral falan yapılıyor belki biraz değişim olur.
Sinop sosyalleşme açısından da çok dar bir yer. İlçe nüfusu merkez nüfusundan daha çok olan bir ilden fazla bir beklentiye girmemek gerekir.
Dil için hele nacizane önerim daha çok turizm bölgesi ünileri seçip ona göre hazırlan.
Bu iki şehirde de emekliysen hayat güzel. Daha olanakları fazla ama çomar bir şehir istersen Samsun'a bekleriz.
Ama sosyalleşmenin dibine vurursun bak. Hele normalleşme bir şekilde tamamlanırsa Atakum sahili gece 2-3 akar gider.
İş olanaklarında pek garanti veremem ama yapacağın şey Apple gibi bir firmanın call centerliğini yaparak konuşma dilini daha da geliştirirsin. Benim kuzenimin arkadaşı apple'ye geçti. Doğma büyüme almanyalı ama türkiyeye göç etmişler. Çalışmaya başlamadan Eve 27 inch İmac gönderiyor herifler. (Uu beybi) 6 binde maaşı var.
Dil için kazanabileceğin max ücret burada budur. Çocuk gayette sosyalleşiyor zamanı da kalıyor mis gibi iş.
Morutan'ın maçı varmış yarım saat sonra, geçen maçta bi youtube linki vardı yine çıkar inşallah bir yerden.
Elmas kendi dedi menajerler yerine direkt kulüp başkanlarını arıyorum diye. Halil'e özel değil.Fatih Terim: "Halil'le ilgileniyoruz, uğraşıyoruz ve istiyoruz. Başkanımız bizzat kendisi kulüplerin başkanlarına veya CEO'larına telefon açıyor."
tahminimce burak halili alacak.gedson için bile bunu yapmıyor sanırım yapsa terim gedson içinde burak elmas arıyor felan derdi
Arda başka milliyetten olsa 30a giderdi. Aynı dönemin topçusu Modric 2008de 21 milyon euroya gitmişti Tottenham'a.
19unda ŞL'de Liverpool tokatlayan başka topçu çıkaramadık ondan sonra.
Olayı da yetenek değil özgüvendi.