Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet maalesef zaten sparta ve feyenoord ayni sehirin takimi onlarin da bu firsatini kacirmiyacagini dusunuyorum ama futbolcunun tercihi hollanda disina cikmak yani biz istersek bizi kolay tercih eder ama bizlede haberler iyice azaldi onu adi ile.

Bu iş bende. Yarin bir ugrar döner box yeme eşliğinde aklını çelerim. Yönetimde iş yok. Iş başa düştü

ülke içindeki topçuların becalinin takımına gitmesi için kafayı yemiş olması lazım
sirk gibi takım yönetiyor gitmeye kalksan abuk subuk paralar istiyor sıfır kolaylık yapıyor

Abdou Harroui için görüşün nedir abi? Bir yandan tek bir oyuncuya takılıp kaldığımıza seviniyorum. Diğer tarafta gol ve asist katkısı daha düşük olsada keşke Gedson olsa diyorum
Dedim ya videolarda Kovacic gibi herif, eksilerini iyi tespit ve analiz etmek lazım.

Ha eksileri olmasa 23 yaşında adamı 3e alamayız zaten.

Gedson olmuyorsa kendi Gedsonumuzu çıkarırız diyemeyiz ama hem dinamizm hem teknik hem de bilek var Gedson'da.

Falcao bizden yatarak alir parasini seneye de kendine öyle veya böyle bi takim bulur, ha bizden aldigi parayi alamaz ama genede 2m civari bi paraya 2 sene daha kapak atar bir yere. Feg bu sekilde devam ederse seneye emekli olur. Hic bakmiyor kendine. Bizden aldigi para ömur boyu 7ceddine yeter de artar bile
Bence basit bakıyorsun olaylara.

Falcao bu sene oynamazsa ve sakatlanıp durursa kimse kontrat vermez.

Feg de yeni kontrat için kesinlikle uğraşır.

Screenshot_20210801-214950_SofaScore.webp
acaba becali manyagimi degistirtti oyunculari. Bu ne lan 34cu dakikada 3 desiklik

Muslera/Fatih
Kaan A./Boey - Tanganga/Kaan I. - Marcao/Alpaslan - PVA/Emre
Cicaldau/Aytac - Taylan/Berkan - Gedson/Kilinc
Morutan/Harroui - Mostafa/Halil - Kerem/BAY

+ Ömer, Arda, Akbaba, Atalay, Oğulcan

İmkansız ama baya sağlam bir kadro olurdu.

Neyse artık hayırlısıyla şu Feghoulilerden felan kurtulursak inşallah seneye.

Değişiklikleri Becali yapıyor. Maç öncesi kadroları vs. de o veriyor. Tüm Romanya basınının yazdığı bir şey. Maç öncesi son kez denemek için kadroya oyuncu falan dahil ediyor. Değişik biri. 2 hafta önce soyunma odasına girip, Morutan’a sen kal orada, ikinci yarı oynamıyorsun demiş.

ülke içindeki topçuların becalinin takımına gitmesi için kafayı yemiş olması lazım
sirk gibi takım yönetiyor gitmeye kalksan abuk subuk paralar istiyor sıfır kolaylık yapıyor
Ülkenin en büyük takımı olduğu için gidiyorlar nolur sa olsun ya cluj da steau da isim yapabilirler

FCSB niye başarısız sanıyorsunuz siz yav

Öne yeteneklileri koyup arkayı çuval gibi bırakıyorlar. Becali de Aziz gibi her şeye karışıyordur.

Becali’nin geçen bir açıklamasına denk geldim. Eğer yetenekli bir oyuncu ise hücum oyuncusu olmasını söylüyorum, savunmada oynarsa ondan para kazanamam demiş. Normal bu kafada biriyle bu durumda olmaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt