Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rekabet olacağı için beklentili olduğumuz Luş gibi adamları oraya yollayacağız, umarım sonu Beylerbeyi gibi olmaz.
niğdeyi 10m tlye alıyoruz. beyler beyine 10m dolar mı gömmüştük galiba :/
niğde altınordunun pilot takımıydı tesis açısından her türlü daha iyi durumdadır beylerbeyinden. organizasyonu iyi ayarlarız inş

Maçı 90 dakika izledim.56 dakikada saçma bir şut attı,önü bomboştu ama çok cılız vurdu.60.dakikada yine. Şut pozisyonu yakaladı farklı şekilde auta attı.1 defa gelen Basit bir topu kontrol edemedi kısaca çok kötüydü.coman ve tanase de iyi futbolcu kumaşı var ben morutanda görmedim.
Diyelim ki bize gelmek için kötü oynuyor bu da karakter olarak bize uygun bir oyuncu olmadığını gösterir.
Geçen maç GS a gitmek için kötü oynuyorum dedi ilginç bir espri profesyonellikten uzak.
Rumen futbolu Hakkında biraz fikir oluştu.sert, fizik gücüne dayalı bir lig gibi gözüküyor.cicaldau başarılı olacak gibi hissediyorum.morutandan çok daha iyi kesinlikle.

Morutanı o takımda değerlendirmek mümkün değil. bende 2. yarı seyrettim 3 pas yapmadılar bir de morutan ilk pas seçeneği değildi oyunun merkezinde değil bizde farklı olur.

Kulübü yeniden Niğdelilere devretmeyi planlayan Özkan'ın yaklaşık 10 milyon TL istediği, ancak şehrin dinamiklerinden henüz bir girişim yapılmadığı öğrenildi. Başkan Özkan daha önce yaptığı açıklamada, "Maalesef bu işi 800 km öteden iyi yönetemedik. Gözden ırak olan, gönülden de ırak olurmuş" demişti.

Biz 1000 km den nasıl yöneteceğiz peki? Hayatımda duyduğum en saçma şey. İstanbulda kulüp mü yok? Oldu olacak Iğdırsporu alsaydınız. Saçmalık.

niğdeyi 10m tlye alıyoruz. beyler beyine 10m dolar mı gömmüştük galiba :/
niğde altınordunun pilot takımıydı tesis açısından her türlü daha iyi durumdadır beylerbeyinden. organizasyonu iyi ayarlarız inş
0dan kulüp alıp tesis falan yaptık galiba ve birileri çok fena para yedi kesin o mevzuda.

Beylerbeyinde tek hatırladığım topçu mustafa kocabeydi. Adam kariyerinin son yıllarında kendini tatmin etti

Beylerbeyi meselesi hakkında şöyle bir şey buldum

niğdelilerin bile almadığı, sezona başlayamayan takıma 10 m vermeyiz heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt