Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sag kanat da denemez. Cm ve dm de toplam 90maci var sag kanat olarak 40 kusur. Sonuc alalim. Dönem sonuna verirlerse gedsonuda kirayalim

Ekli dosyayı görüntüle 133188
O maclarin cogunu 2. ligde oynadi. Sparta 2 seneder Hollandanin Super Liginde. Hollandanin 2. ligine bakan zaten iyi bilir, ordaki maclarin cogu +3,5 gol oluyor ve o ligde merkez orta saha oynamasi zaten ordan kaynaklaniyor.

Nigdeyle falan uğraşmaya gerek yok.
Bize 2.5 milyon Euro çakan Orduspor aynı logo ile liglere devam ediyor 2.5 milyona karşılık salsınlar tüm haklarını bizde İstanbul'dan lige jayılalım. Artık amatörden tekrar mı yükselirler kendilerinin bileceği iş.

Ilk once birseye aciklik getirmek istiyorum. Burda bayaa bir topluluk Harroui'yi cok istiyor ve bazilari bunu Gedson'un yerine istiyor. Gedsonu isteseler bile, o olmazsa onun alternatifi olarak gorup olmazsa olmazi goruyorlar. Videodan super zaten. Burda canli izlemis olanlarin sayisi bir iki kisiden fazla degildir, ki belki o bile degil. Adam eksilten oyunculari biz cok severiz ve onun YT videosunda bol bol olan bu zaten. Ama bu Harroui o kadar iki yonlu degil, Gedsona gore. Gedsona gore defans ozellikleri cok daha az ve pasor olarakda oyunu yoneltmede Gedsonun yarisi kadar dominant degil. Yanlis anlasilmasin; ben bu oyuncuyu begeniyorum ve bize gelmesini isterim ama Gedsonun pozisyonuna degil. Gonul isterki yeter paramiz olsun, alalim sag tarafa Morutani ve Harroui'yi. Super alternatif olur oyun icindeki duzenlere gore oynatmak icin. Lutfen Gedsonla kiyaslamayin bu oyuncu, cok buyuk yanlis cunku. Surdan hem iki sene evvelin hem, cogu, bu senenin dizilisini gosterim size:

900

900

900

900

Daha fazla ilk onbir fotografi kolayca bulamadim ama videodanda gordugumuz gibi merkez orta saha oyuncusu degil zaten. Alinmalimi? Evet, ama orta sahaimiz icin degil.
rm olarak durması zaten orta saha özellik olduğunu gösteriyor ki sag iç oynuyo genelde. Ya da istersen ceyhun gülseleam tudor zamanı ilk 11 fotoları atıyım?

atar mısınız yunus bey

al bunları naparsan yap

rm olarak durması zaten orta saha özellik olduğunu gösteriyor ki sag iç oynuyo genelde. Ya da istersen ceyhun gülseleam tudor zamanı ilk 11 fotoları atıyım?
Renktas, ben Hollandada yasiyorum ve Hollanda ligini yakindan takip ediyorum. 4-4-2'nin kanat oyuncusu gibi oynarken 4-1-2-1-2 oynarken biraz daha fazla orta sahaya yonelik oynuyordu. Gedsonu sag kanatta oynatirmisin? Oynatmazsin cunku onun ozellikleri baska yere daha iyi uyuyor. Harroui'nin ozeliklerini baska mevkide daha iyi kullanabilirsin. Merkez orta saha icin defansif acisindan yeterli degil ve yeterince dominant degil. Ceyhun kiyaslaman cok yanlis bu arada.

Fark edermi? Oynamisligi var sonucta. Sparta 2 senedir super ligde diyon, sag kanatta 41mac yapmis. Yani super lig de de oynamis orta sahada
O maclarin cogunu 2. ligde oynadi. Sparta 2 seneder Hollandanin Super Liginde. Hollandanin 2. ligine bakan zaten iyi bilir, ordaki maclarin cogu +3,5 gol oluyor ve o ligde merkez orta saha oynamasi zaten ordan kaynaklaniyor.

al bunları naparsan yap
Burda Ceyhun Gulselam nerde?

Fark edermi? Oynamisligi var sonucta. Sparta 2 senedir super ligde diyon, sag kanatta 41mac yapmis. Yani super lig de de oynamis orta sahada
Hollandaligi gecen sezon pandemiden dolayi yarida kaldi. Ama neyse, oynamisligi var diye bizim en onemli mevkilerden birine koyalim ozaman? Adamin ozellikleri oraya bizim icin en azindan uygun degil.

Renktas, ben Hollandada yasiyorum ve Hollanda ligini yakindan takip ediyorum. 4-4-2'nin kanat oyuncusu gibi oynarken 4-1-2-1-2 oynarken biraz daha fazla orta sahaya yonelik oynuyordu. Gedsonu sag kanatta oynatirmisin? Oynatmazsin cunku onun ozellikleri baska yere daha iyi uyuyor. Harroui'nin ozeliklerini baska mevkide daha iyi kullanabilirsin. Merkez orta saha icin defansif acisindan yeterli degil ve yeterince dominant degil. Ceyhun kiyaslaman cok yanlis bu arada.
Bırak usta anlatamazsın, zaten bu harrouri gelip burada dökülünce çocuğun ana vatanının coğrafyası üzerinden kendisine ilk sövenler de şimdi YouTube videolarına bakıp "wow ne driplinq yapıyor ama" diyen tipler olacaktır

32 maç​

Defending​

Interceptions per game1.0
Tackles per game3.1
Possession won0.7
Dribbled past per game1.5
Clearances per game0.6
Error led to shot0
Error led to goal1
Penalty goals conceded0
biraz da buraya bakabilirz

Hollanda da yaşaman da pek alakadar etmiyo forumun çogunlugu da tc'de yorumlar geneli seviyesi belli.

32 maç​

Defending​

Interceptions per game1.0
Tackles per game3.1
Possession won0.7
Dribbled past per game1.5
Clearances per game0.6
Error led to shot0
Error led to goal1
Penalty goals conceded0
biraz da buraya bakabilirz

Hollanda da yaşaman da pek alakadar etmiyo forumun çogunlugu da tc'de yorumlar geneli seviyesi belli.

Ekli dosyalar

• image (36).webp
    image (36).webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt