Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romanya da 2 Becali var. Biri Steau'nun baskani biri menajer.. bunlar kuzen. baskanla menejerin ayri ayri aciklamalari olabilir. Kafa karistiriyolar.
2 kuzen birbirini bi kasik suda bogar bu arada

Becali'yi iyi saatinde yakalarsak oyuncuyu 3 milyona bile transfer ederiz ama onun bize sokma ihtimali çok daha yüksek. :red:
Doları tuvalet kağıdı yapmış Arapların kazıkladığı dünyadaki tek takımın bu savaştan galip çıkması zor. Şu mevzuyu ben yazarken utanıyorum yaw. Ulan Apo ulan Apo, elin arabına taksit yapmak nedir?

yav akıllı herif en iyi topçularını buzdolabı gibi 5'e böldürüp mü satar. biz zaten bu ekonomik şartlarda akıllı adamdan topçu koparamayız, bulmuşlar manyağı ensesine vurup lokmayı almaya uğraşıyolar işte.

EnormousBouncyEuropeanpolecat-size_restricted.gif

Becalinin açıklamaları 8 milyona düşeceğine belirtiyor avrupadan bir kulüp daha talip oldu felan hikaye bizi costurmaya çalışıyor ama seneye satarım felan ayağı da yapıyor bir yandan oyuncuda bilerek kötü oynuyor aşikar mutsuz olduğu yerde top oynar mı açıkça konusmus belli ki gitmek istiyorum diye geçen sene istatistikleri iyi olan adam bu kadar salmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt