Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Becalinin açıklamaları 8 milyona düşeceğine belirtiyor avrupadan bir kulüp daha talip oldu felan hikaye bizi costurmaya çalışıyor ama seneye satarım felan ayağı da yapıyor bir yandan oyuncuda bilerek kötü oynuyor aşikar mutsuz olduğu yerde top oynar mı açıkça konusmus belli ki gitmek istiyorum diye geçen sene istatistikleri iyi olan adam bu kadar salmaz
Bunu Terim'e bile iletmiş. Fiyat düşsün diye kötü oynayacağım demiş. Dünkü maçta gömenler bunu da hesaba katsın bence. Ben izleyemedim gerçi.

rennes dogan alemdar'a teklif yapmış 3.5m+bonus+sonraki satıştan pay

yasaklı bi kaynağın haberıne göre
Ben Doğan Alemdar konusunda çok netim, belki Muslera 'nın isminin ağırlığı altında ezilebilir bu sezon herhangi bir kaleci alacağımızı sanmıyorum da geçen sene yakaladığı çıkışı bu yıl da devam ettirebilirse çok geç olabilir onu almamız için

Bu yıl alıp 1 sene daha Kayseri 'ye kiralayalım önümüzdeki yıllarda doğrudan bu takımın as kalecisi olabilir, hani 18 yaşına bu çocuk henüz, önümüzdeki yıllarda yerli oynatma zorunluluğu önümüzdeki yıl önce dörde sonra beşe yükselecek işin açıkçası şu kadrodan yaşı itibariyle önümüzdeki yıllarda vazgeçmemiz en mantıklı olacak PvA ve Muslera olabilir biri 31 diğeri 35 yaşında bundan 2 sene sonra da bu oyuncular ile devam etmeyi düşünmüyoruz sanırım

stoper+ortasaha alırız, geri kalan ihtiyaçlar 1 eylül'den sonra ki 1 haftalık süreçte gelir ucuz yollu elemanlar. kanat transferi de o zamana sarkar gibi, muhtemelen halil falanda o süreçte gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt