Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ersine 2m teklif gelmiştilakdaşldsrennes dogan alemdar'a teklif yapmış 3.5m+bonus+sonraki satıştan pay
yasaklı bi kaynağın haberıne göre
Bunu Terim'e bile iletmiş. Fiyat düşsün diye kötü oynayacağım demiş. Dünkü maçta gömenler bunu da hesaba katsın bence. Ben izleyemedim gerçi.Becalinin açıklamaları 8 milyona düşeceğine belirtiyor avrupadan bir kulüp daha talip oldu felan hikaye bizi costurmaya çalışıyor ama seneye satarım felan ayağı da yapıyor bir yandan oyuncuda bilerek kötü oynuyor aşikar mutsuz olduğu yerde top oynar mı açıkça konusmus belli ki gitmek istiyorum diye geçen sene istatistikleri iyi olan adam bu kadar salmaz
hoca neden yedek kaleci istemiyor acabaersine 2m teklif gelmiştilakdaşlds
berk'e güveniyormuş. antrenman performansı iyi galiba. yoksa okanı yollamazdı bir kaleci almadanhoca neden yedek kaleci istemiyor acaba
Renktaş ben bize oyuncu bakmaya girmiştim de ilk sayfada bu canavarları görünce şevkim kırıldı kapattım.sence kime sulanabiliriz
hemen satsınlar 35 milyon iyi pararennes dogan alemdar'a teklif yapmış 3.5m+bonus+sonraki satıştan pay
Yerli muhabbeti ve sağ tarafın boş olması sebebiyle acaba diyorum.Celta Vigo, tarihinin en pahalı transferi olan Emre Mor'u alacaklarına karşılık serbest bırakıyor. Oyuncunun tek talibi Trabzonspor. Deportes
ülkede iyi yerli kaleci patlaması var. bir biz nasiplenemedik. okan giresundan iyi döner umarım
Ben Doğan Alemdar konusunda çok netim, belki Muslera 'nın isminin ağırlığı altında ezilebilir bu sezon herhangi bir kaleci alacağımızı sanmıyorum da geçen sene yakaladığı çıkışı bu yıl da devam ettirebilirse çok geç olabilir onu almamız içinrennes dogan alemdar'a teklif yapmış 3.5m+bonus+sonraki satıştan pay
Cica bu maçlarda oynasa güzel olurdu. Neyse ligde oynar artık.
Biz istesek 5m+ adayi ister berna hanim baskanrennes dogan alemdar'a teklif yapmış 3.5m+bonus+sonraki satıştan pay