Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.055
- 36.547
- 2.773
Ben hala son saniyeye kadar gedson'u kovalayacağız diye tahmin ediyorum. Dieng gelse bile gedson'un gelme ihtimali olursa gedson'u da alacağız bir şekilde.
bence de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala son saniyeye kadar gedson'u kovalayacağız diye tahmin ediyorum. Dieng gelse bile gedson'un gelme ihtimali olursa gedson'u da alacağız bir şekilde.
ozan kabak geliyo
yok orada yedek kalırGSC Fifa pro clubuna mi?
haberi gördüyse bakım yapıyordur@Melih Sönmez senin adam dieng geliyor galiba
Yerli kaleci ve stoper şart,bazı maçlarda Muslera kulübeye çekilir.Dıeng gelirse 3 yerli kim olur E.Kılınç ve Kerem oynar diğeri de orta sahada ya Berkan ya da Taylan olur ki sakatlık durumunu da göze alırsak Berkan başlar büyük ihtimalle
MusleraEğer defanstaki oyuncu yerli olmazsa kanatlarda Kerem / E.Kılınç ikilisi çok yeterli olmaz. Umarım buna uygun bir planlama yapıyoruzdur çünkü ismi geçen Tanganga filan gibi yabancı oyuncuları aldığımızda kanatlar çok eksik kalır gibi
Boey-Transfer-Marcao-PvA
Dıeng-Berkan
Kerem-Cicaldau-E.Kılınç
Mohamed
haberi gördüyse bakım yapıyordur
cicaldo - berkan - taylan ortasahası niye olmuyor? ortasahaya daha fazla para harcamayıp kanatları güçlendirmek lazım.
tüy dökücü alırken görülmüş, o kadar.çok mu istiyor
bunu iki nedenden söyledim biri morutan veya ona benzer bi oyuncu alınmazssa ikincisi gedson ve dieng ikiside transfer edilirse hoca sırf cicayı oynatmak için kanata devşirebilir.bunu yapmazssa tek kanatla oynanmayacağına göre çift forvet ve 10 no cica olur ozaman e bu da olmayacağına göre hoca bunu yapmayacak belli yani.bu durumda cica kanatlardan birine geçer.çünkü isabetli orta yüzdesi yüksek içede kat edebilir görünüyor ayrıca ikiye biride yapabilecek oyuncu.ben cicaldauyu sağ kanatta görürsem şaşırmam veya sol kanatta.bence buna hazırlıklı olalım derim.