Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dıeng gelirse 3 yerli kim olur E.Kılınç ve Kerem oynar diğeri de orta sahada ya Berkan ya da Taylan olur ki sakatlık durumunu da göze alırsak Berkan başlar büyük ihtimalle

Muslera
Boey-Transfer-Marcao-PvA
Dıeng-Berkan
Kerem-Cicaldau-E.Kılınç
Mohamed

Eğer defanstaki oyuncu yerli olmazsa kanatlarda Kerem / E.Kılınç ikilisi çok yeterli olmaz. Umarım buna uygun bir planlama yapıyoruzdur çünkü ismi geçen Tanganga filan gibi yabancı oyuncuları aldığımızda kanatlar çok eksik kalır gibi

dieng için 7m+ bazı bonuslarla veya sonra ki satıştan payla falan satarlar gibi gözüküyor

ben cicaldauyu sağ kanatta görürsem şaşırmam veya sol kanatta.bence buna hazırlıklı olalım derim.

ozan berkan barış yerli üçlümüz

dieng geliyorsa işler karışır

3lü savunma oynat hoca dellendirme bizi

Dıeng gelirse 3 yerli kim olur E.Kılınç ve Kerem oynar diğeri de orta sahada ya Berkan ya da Taylan olur ki sakatlık durumunu da göze alırsak Berkan başlar büyük ihtimalle

Muslera
Boey-Transfer-Marcao-PvA
Dıeng-Berkan
Kerem-Cicaldau-E.Kılınç
Mohamed

Eğer defanstaki oyuncu yerli olmazsa kanatlarda Kerem / E.Kılınç ikilisi çok yeterli olmaz. Umarım buna uygun bir planlama yapıyoruzdur çünkü ismi geçen Tanganga filan gibi yabancı oyuncuları aldığımızda kanatlar çok eksik kalır gibi
Yerli kaleci ve stoper şart,bazı maçlarda Muslera kulübeye çekilir.

Muslera
boey-stoper-marcao-pva
dieng
gedson-berkan
cica
Halil-bay/kerem(mostafa)

Muhtemelen bizimkiler morutan olmayınca dieng transferine yöneldi cica yerine onu yazmıştım ama cicada oynar gibi o rolde
kadro yavaş yavaş şekilleniyori eğer halili almayacak olsak dieng hamlesi gelmezdi bence büyük ihtimal diagne satıldığı an halili alacağız brentford zorluk çıkarmazsa

gedsonu zaten zorlayacağız dönem sonuna kadar onuda alırsak böyle bişey izleyebiliriz

Yabancı sınırı bir dahaki seneler kalkacak gibi bir hazırlık yapılıyor olabilir mi ? Çünkü Berkan ve Taylan 6 no’da oynayabilecekken Dieng hamlesi sanki şu an alabilirsek alalım ilerde alamayız hamlesi gibi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben cicaldauyu sağ kanatta görürsem şaşırmam veya sol kanatta.bence buna hazırlıklı olalım derim.
bunu iki nedenden söyledim biri morutan veya ona benzer bi oyuncu alınmazssa ikincisi gedson ve dieng ikiside transfer edilirse hoca sırf cicayı oynatmak için kanata devşirebilir.bunu yapmazssa tek kanatla oynanmayacağına göre çift forvet ve 10 no cica olur ozaman e bu da olmayacağına göre hoca bunu yapmayacak belli yani.bu durumda cica kanatlardan birine geçer.çünkü isabetli orta yüzdesi yüksek içede kat edebilir görünüyor ayrıca ikiye biride yapabilecek oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt