Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.338
- 15.118
- 1.938
Al Ahly simdiye kadar tek 3 kere 5,5 milyon dolardan fazlaya oyuncu satmis. Maks 6 milyona biter o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.2m takipçili
Galatasaray made an official offer for Aliu Diang for 5 million and 500 thousand dollars
Ekli dosyayı görüntüle 133243
Oraya Harroui de eklermisiniz...dieng-gedson-taylan-berkan-cicaldau-aytaç Galatasaray orta saha rotasyonu dediğin böyle olur.Geçen sene arda bile orta saha oynadı bu takımda yav.Eski yönetimin yatacak yeri yok.
Az anlıyorum Sıddık kardeşAbi sende mi futboldan anlamiyon?
Kralllll, endamina kurban. Yüzünden nur akıyor maşallah.Mostafa Mohamed’in transfer surecinde Saint Etienne haberleri ciktiginda geri adim atmayan Barakat reis’e ulastim, Dieng ile ilgili cikan haberler dogru mu diye sordum, verdigi cevap “Yes”.
![]()
Haberler göre 2 gündür yoğun görüşmeler var ve sonraki satıştan paylar falan konuşulduğuna göre bana da bu transfer çok uzamaz bu hafta içi biter gibi geliyor ama bir yandan da Mısır yani Mohaned transferini hatırlıyorum da her şey olabilir.Bizim medyayi kaynak olarak göstermediklerine göre 1-2 güne biter bu transfer. Transfer böyle yapilmali fazla uzamamali
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi