Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dieng haberleri için düzgün kaynak var mı?
Bir de bu eleman bir tek 6 oynar gibi, yerli lazım sol iç berkan yapsak cicaldaou da oynayacak, ortaya daha kimseyi alamayız gibi. Gedson işi komple yalan oldu herhalde :cry:

Terim orta sahadaki tüm oyuncuların çift yönlü olmasını istiyorum demişti Dieng denen elemanın olacağını hiç sanmıyorum ofansif katkısı yok gibi

1905 GSYİAD tarafından yılın sporcusu seçilen Taylan Antalyalı, ödülünü antrenman öncesi GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu’ndan aldı.

f9c4f1c07773407f93ee4a43c447d78c.jpeg

Olur da Dieng gelirse orta sahada E.Kılınç'ı Berkan yerine tercih ederim.

------------Dieng------------------

Emre.K-----------------Cicaldau 3'lüsü nispeten ofansif kısırlığın önüne geçebilir
Geçen sene Taylan 'a bişey olursa ne bok yiycez diye düşünüyorduk şimdi Dieng de gelirse merkez orta sahada Taylan / Dieng ve Berkan var doğrudan oynayabilecek

Böyle bişey olursa ikili orta sahaya dönmekten yanayım, Dieng + Taylan veya Berkan ikili orta saha oynayabilir ön tarafta Cicaldau sol tarafta Kerem veya E.Kılınç

Dieng-Berkan
Transfer-Cicaldau-E.Kılınç
Mohamed

Böyle bir durumda stoperin yerli olması lazım ki Berkan ve sol kanat da oynayacak oyuncu ile birlikte 3. yerli olabilsin

1905 GSYİAD tarafından yılın sporcusu seçilen Taylan Antalyalı, ödülünü antrenman öncesi GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu’ndan aldı.

f9c4f1c07773407f93ee4a43c447d78c.jpeg
Benim gözümde bu sene takımın en iyisiydi adı gedson olsa parasını neyse verip alır derlerdi

Bize Dieng ya da bir başkası fark etmez net bir 6 no bulunması lazım. Taylan’a güvenmiyorum ben.

kimseyi bulamazlarsa alanya'dan siopis'i alalım, ben çok beğeniyorum o herifi izlediğim maçlarda. tabi büyük takımda nasıl oynar bilemem ama seneye sözleşmesi bitiyormuş

Berkan'a burada sanki hücumu hiç yok gibi davranılıyor da adamın gayet hücum tarafı var pas konusunda gayet iyi şutlarını da geliştirirse Berkan skora da daha fazla katkı yapar. Dieng- Berkan- Cica bence gayet iyi bir orta saha olur gibi. Gedson tabi ki ilk tercih olur ama olmuyor belli ki ve Gedson bir fırsattı onun yerine onun özelliklerinde bir oyuncu bulamayız bulabilirsek Gedson bu kadar değerli bir oyuncu olmazdı zaten bunu anlamak lazım o yüzden başka bir tercih yapacağız orta sahada.

Orta saha işi son günlere kalır. Son ana kadar Gedson kovalanır diye düşünüyorum kiralık bir fırsat transferi de olabilir anlaşılan parayı sağ kanada gömecekler

Şöyle bir şey de fena olabilirdi

Muslera
Boey-Transfer-Marcao-PvA
Dieng
Taylan-Berkan
Cicaldau
Halil-Mohamed

Stoper tanganga harici isim geciyo mu hic orta saha bayagi dedikodu kazani oldu zaten feghouli ve falcao nun da bir sekilde satilicagini dusunuyorum baskanin aciklamalarindan sonra

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt