- 20 Mayıs 2011
- 23.359
- 10.325
- 1.873
Size efsane ortasahamız İniesta’nın yerine bazı arkadaşlarımızın izleyerek hiçbir top tekniği olmadığını belirttiği Dieng’in attığı bazı şansa bala pas açılarını paylaştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pas merkezi cicaldau olacak bence. top kapma ve ikili mücadele konusunda çok iyi gibi dieng, ortasahaya sertlik katmak lazım. etebo hiç bi özelliği olmayan bom boş bi topçuydu bizim seviyemizde değildi.Bilmiyorum izlemedim hiç. Yalnız etebo gibi birisiyse o adam tek kuruşluk fayda etmez. Ben skor katkısı beklemiyorum. Bizim yapamadığımız şey presten çıkmak. Taylan ın olumlu gözükmesinin en büyük sebebi presten kurtulmamıza imkan tanıyabilmesiydi. Taylan yerine etebo oynadığında takım saçma sapan bir oyun oynuyordu. Söylediğim gibi oyuncuyu hiç izlemedim. Ama pas isabeti düşük ise istediği kadar koşsun adam yesin faydası olmaz. Ancak önde olduğumuz maçlarda iş yapar.
Her maç ya 0-0 ya 1-0 biterŞöyle bir şey de fena olabilirdi
Muslera
Boey-Transfer-Marcao-PvA
Dieng
Taylan-Berkan
Cicaldau
Halil-Mohamed
Bu arada Dieng genç deniyorda ben 30 altı olduğuna pek inanmıyorum açıkça.Adamin günahını almayayım ancak hakikaten büyük gösteriyor.Dogum yeri ve Afrika'dan başka pek geçmişi olmadigi için kafada soru işareti oluşuyor.
Taylan aynı işi yapar 8 oynarpas merkezi cicaldau olacak bence. top kapma ve ikili mücadele konusunda çok iyi gibi dieng, ortasahaya sertlik katmak lazım. etebo hiç bi özelliği olmayan bom boş bi topçuydu bizim seviyemizde değildi.
23 görünüyor ama dieng en az 35 vardır
Daha yolun yarısında genç sayilir23 görünüyor ama dieng en az 35 vardır
berkan oynamalı benceTaylan aynı işi yapar 8 oynar
videosunu izlediğim kadarıyla abdou harroui.fm analizde denge notu nedir bilmiyorum yani fm olayını bilmiyorum.benim gördüğüm çocukta inanılmaz bi denge var kesinlikle sallanmıyor savrulmuyor sarsılmıyor sanki bi kaya parçası gömülmüş naparsan yap yıkamıyorsun.top kapıyor leblebi gibi çalım atıyor yürüyerek resmen atıyor.gol vuruşları sağlam.pasları felan gayet iyi.tam bi çift yön 8 oyuncusu.Evet ama bunin icin Gedson çok onemli iste alamassak yerine nasil biri gelecek acaba
Kante 2 bu adam 1 aydır heryerde diyorum dieng alınması gerekiyor.Bu yaşı en az 35 diyen kankiler muhtemelen Dieng yerine Kante gibi biri olsa gene aynı tespitleri yapacaklar.