Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AB6EDD53-87A0-4F8C-B688-A7F604BCAF86.webp

D6D72724-2CD0-4778-AACD-42C9C30BDE20.webp

Size efsane ortasahamız İniesta’nın yerine bazı arkadaşlarımızın izleyerek hiçbir top tekniği olmadığını belirttiği Dieng’in attığı bazı şansa bala pas açılarını paylaştım.

B82DE852-7974-4A93-B35E-7F18573B8204.webp
EE9A669A-73F3-474D-B996-710D7121CCAF.webp

Bilmiyorum izlemedim hiç. Yalnız etebo gibi birisiyse o adam tek kuruşluk fayda etmez. Ben skor katkısı beklemiyorum. Bizim yapamadığımız şey presten çıkmak. Taylan ın olumlu gözükmesinin en büyük sebebi presten kurtulmamıza imkan tanıyabilmesiydi. Taylan yerine etebo oynadığında takım saçma sapan bir oyun oynuyordu. Söylediğim gibi oyuncuyu hiç izlemedim. Ama pas isabeti düşük ise istediği kadar koşsun adam yesin faydası olmaz. Ancak önde olduğumuz maçlarda iş yapar.
pas merkezi cicaldau olacak bence. top kapma ve ikili mücadele konusunda çok iyi gibi dieng, ortasahaya sertlik katmak lazım. etebo hiç bi özelliği olmayan bom boş bi topçuydu bizim seviyemizde değildi.

Ben yaş olayına belirli bölgelerde takılmıyorum, orta saha ya kim ne derse desin bir tane şef gelmeli, takımın önderi olacak gençleri yönlendirecek, hakeme itiraz edecek, arzusu hırsıyla gençlere örnek olacak lider lazım mesela Vidal gibi alınabilir mi çok net alınır, verirsin yıllık 3€ pazubantı da takarsın koluna sahada pes eden istemeyen oyuncu olursa döver bile, adrenalini daima yüksek tutar Melo gibi taraftarı da devreye sokarak ruhunu koyar ortaya.

Bu arada Dieng genç deniyorda ben 30 altı olduğuna pek inanmıyorum açıkça.Adamin günahını almayayım ancak hakikaten büyük gösteriyor.Dogum yeri ve Afrika'dan başka pek geçmişi olmadigi için kafada soru işareti oluşuyor.

Bu yaşı verenler genellikle yüzüne bakıp söylüyorlar ama 30 yaşında adam bu kadar dinamik koşup baskı kurabilir mi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arap elemana sordum, dieng'in potansiyel yeteneğinin m.mohamed'den daha fazla olduğunu söyledi, daha kaliteli bir futbolcu olabilirmiş

Dieng (melo)
Cicaldau (Selçuk)
Gedson yerine bir 10 numara gerek bence. Sneijder vari.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Evet ama bunin icin Gedson çok onemli iste alamassak yerine nasil biri gelecek acaba
videosunu izlediğim kadarıyla abdou harroui.fm analizde denge notu nedir bilmiyorum yani fm olayını bilmiyorum.benim gördüğüm çocukta inanılmaz bi denge var kesinlikle sallanmıyor savrulmuyor sarsılmıyor sanki bi kaya parçası gömülmüş naparsan yap yıkamıyorsun.top kapıyor leblebi gibi çalım atıyor yürüyerek resmen atıyor.gol vuruşları sağlam.pasları felan gayet iyi.tam bi çift yön 8 oyuncusu.

bu çocuk nasıl ajax yapmamış çok şaşırdım.oyunda kayboluyorsa bişey diyemem keyfi isteyince oynuyorsa bişey diyemem.izlediğim istikrarlı bi oyuncuysa bu oyuncu nasıl kapılmamış aklım almadı

Neden sanki sadece tek bir 11 çıkacak ve hiç değişiklik yapılmayacak gibi yorumlar yapıyorsunuz? Bu takım farklı maçlara farklı varyasyon ve 11lerle çıkacak mesela deplasmanda öndeyken oyunu tutması gerecek, derbi maçları olacak, avrupa maçları olacak böyle anlarda Dieng gibi çapa oyunculara ihtiyaç duyacaksın sezon çok uzun. Fatih Hoca 3-4 transferle kalmayacağız dedi değişik oyun senaryolarına uyacak oyuncular alınmalı bize de bizde olmayan bu tarz bir isim gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt