Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayal görmeye devam et.

Geçen yıl 1 maçını dahi izlememişsindir hatta muhtemelen en son 2014te Chelsea'nin bizi 2-0 yendiği maçta izlemişsindir.

Yılda 10 milyon paund maaş ve imza parası alan adamı öneriyor bir de kefilim diyorsun, pes.
Willian = ikinci özil.

Arsenala gittiğinde, Chelsea taraftarı nasıl çaktık diye halay çekiyordu.

Bu saaten sonra ondan bir bok olmaz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Şampiyon olalım kimle olursak olalım.sampiyonluk gelirlerinin katkısi daha büyük.ben Juan mata veya willian ikilisinden birinin tam aradigimiz adam olduğuna eminim.ama.ikisini de alamayiz.

ikisini de almayız desek daha doğru bir yaklaşım olur

Luyindama veya Marcao'nun bu transfer döneminde gideceğini sanmıyorum. Tanganga sol stoper hatta sol bek dahi oynamış bir isim. Bence ikisinin rotasyonunu sağlamak adına Donk kontenjanından gelecek bir isim Tanganga.
Harbiden sol stoper mi, ben sağ diye hatırlıyorum. Bek oynadığını biliyorum ama sağ sanıyordum.

Edit:

Sağ stopermiş.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ekli dosyayı görüntüle 133257

Evet biliyorum ama 1 ayda toparlar.zaten gözden dusmese alalım demezdim.sag kanat sol kanat 10 numara oynar.duran top kullanır.eminim başarılı olacağına.
Arsenal seviyesindeyken tatilden bu halde dönen bir oyuncuya pek bel bağlanmaz bence. Bu gözden düşmek değil bayağı profesyonelliğe aykırı bir şey. Şahsen bizden uzak topçulara yakın olsun aman diyeyim, 33 yaşında hiç gerek yok. :asd: Talep edeceği maaş zaten kabul edebileceğimiz bir seviyede olmaz muhtemelen. Arsenal'e haftalık 220bin£'a imza atmış. :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt