- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Gedson tjknin talisca aski gibi oldu bizim icin ustad. Geldiginde de bu yorumu yapmistim. Gelecegini sanmiyorum yonetimi de suclamam bu konudaGedsonsuz bana hersey bombos geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson tjknin talisca aski gibi oldu bizim icin ustad. Geldiginde de bu yorumu yapmistim. Gelecegini sanmiyorum yonetimi de suclamam bu konudaGedsonsuz bana hersey bombos geliyor
Luyindama veya Marcao'nun bu transfer döneminde gideceğini sanmıyorum. Tanganga sol stoper hatta sol bek dahi oynamış bir isim. Bence ikisinin rotasyonunu sağlamak adına Donk kontenjanından gelecek bir isim Tanganga.Tanganga sağ stoper renktaş.
Luyindama gidecek.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Willian = ikinci özil.Hayal görmeye devam et.
Geçen yıl 1 maçını dahi izlememişsindir hatta muhtemelen en son 2014te Chelsea'nin bizi 2-0 yendiği maçta izlemişsindir.
Yılda 10 milyon paund maaş ve imza parası alan adamı öneriyor bir de kefilim diyorsun, pes.
Şampiyon olalım kimle olursak olalım.sampiyonluk gelirlerinin katkısi daha büyük.ben Juan mata veya willian ikilisinden birinin tam aradigimiz adam olduğuna eminim.ama.ikisini de alamayiz.
Göreceğiz bakalım ne olacak. Inşallah bu senede eziyet c3kmeyizBanada öyle geliyor, Dieng de hava da kötü çıkarsa naneyi yeriz.
Halı saha kuralları ile oynarız bizde.
3 versin iste . Becali şu anki değeri 3 milyon Euro etmez dedi5e veriyolarsa morutanda gelsin.
Harbiden sol stoper mi, ben sağ diye hatırlıyorum. Bek oynadığını biliyorum ama sağ sanıyordum.Luyindama veya Marcao'nun bu transfer döneminde gideceğini sanmıyorum. Tanganga sol stoper hatta sol bek dahi oynamış bir isim. Bence ikisinin rotasyonunu sağlamak adına Donk kontenjanından gelecek bir isim Tanganga.
Arsenal seviyesindeyken tatilden bu halde dönen bir oyuncuya pek bel bağlanmaz bence. Bu gözden düşmek değil bayağı profesyonelliğe aykırı bir şey. Şahsen bizden uzak topçulara yakın olsun aman diyeyim, 33 yaşında hiç gerek yok.Evet biliyorum ama 1 ayda toparlar.zaten gözden dusmese alalım demezdim.sag kanat sol kanat 10 numara oynar.duran top kullanır.eminim başarılı olacağına.
Talep edeceği maaş zaten kabul edebileceğimiz bir seviyede olmaz muhtemelen. Arsenal'e haftalık 220bin£'a imza atmış. ne gedsonmuş yav
takımı görmedik kiSimdi durust ol gedsonsuz birseyler eksik degilmi dogru soyle
Orjinal mevkii sağ stoper tabii ama sol stoper olarak da kullanılmış. Aslında Donk'tan ziyade yeni nesil Denayer olacak bu eleman.Harbiden sol stoper mi, ben sağ diye hatırlıyorum. Bek oynadığını biliyorum ama sağ sanıyordum.
Arsenalde göbek yapan adam burada göbeğe ikinci katı çıkar. Hele bi de hocamizin ileri idman teknikleriyle üçüncü katı bile çıkar.
Yakicam kendime harbiden bukadar olmaz yaGSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi