Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su an 220 bin Euro alacak adam değil.belki bir fırsat yaratılır.ben yüzde yüz başarılı olacağını düşünüyorum.adam takıma bile farkli.bir hava katar.falcao sakat ve kötü çıktı diye her futbolcuya ayni muamele yapılmaz.
Her futbolcuya aynı muamele yapılmıyor zaten burada. Böyle olduğunu düşünmüyorum. Paulinho mesela gayet isteniyordu ve o da 33 yaşında. 33 yaşında Arsenal seviyesinde kampa göbeği salmış, transfer olduğu günden beri de istikrarsız bir sezon geçirmiş kariyerinin son zamanlarında bir futbolcuya kur bu kadar uçmuşken paralar akıtılmasını saçma buluyorum. Adam muhtemelen kendisi bile inanmıyor kendisine ki şu şekilde takıma katılabiliyor. Arsenal yana yana kulüp arıyor zaten Willian'a. Al-Ahli haberleri vardı, belki gitmiştir bile bilmiyorum. Yanlış anlamayın ama şu halde görüntü veren bir futbolcuya yüzde yüz inanıyorum demek için ya gezegenin en büyük Willian hayranı ya da oyuncunun menajeri olmak gerekiyor. Fikrinize saygı duymakla beraber kesinlikle katılmıyorum.

yabanci stoper almak istedigimize göre defans full yabanci olacak

Kerem haric iki yerli daha lazim, Berkan + Taylan mi acaba; kanatlar full yerli de olabilir
"Berkan - Taylan - Cicaldau ideal orta saha üçlüsü mü?" şeklinde gelen soruya Terim, Biz biraz değişikliğe uğruyoruz. Bunun içinde özellikle genç arkadaşlarımızı kazanmaya çalışıyoruz. Sonra tekrar rakam olarak kulübe dönebilecek oyuncular. Artı benim özellikle prensiplerimden, 1998-99’dan itibaren baskıyı, presi isteyen; onu, artı pası kullanmayı düşünen ve ona göre davranmayı isteyen bir hoca olarak… Daha çok baskı yapan, oyun kontrolünü elinde bulunduran bir oyuncu grubu. Yaş olarak daha genci.. Elbette ki tecrübeli oyuncudan, fırsat transferlerinde vazgeçmeyeceğiz. Genel olarak ilerleyen yıllarda Galatasaray’a para kazandırabilecek, katkı verecek genç arkadaşlarımıza daha ağırlık verdiğimiz bir gerçek. Olabilir. Alex, sol tarafa Patrick, sağ tarafa Sacha….Taylan kazandığımız bir oyuncu. Üçlü olabilirler. Mümkünse orta saha oyuncularının hepsi iki yönlü olsun." yanıtını verdi.

şu nevzat la haluk u şakasına bile olsa paylaşmasak kısmen haluk u severdim kovdurulmalarınada üzüldüm ama artık sıkıyorlar

bizde banko olacak yerli galiba bu durumda kerem, bay oluyor ya da belkide emre kılınç şu anlık. berkan ya da taylandan biri yedek kalacak. dieng gelirse taylan ya da berkandan biri oynayacak 8 ve cikildau. kaleci dahil geri beşli yabancı.. yav ne güzel nasıl oluyorsa hep bir puzzle var. geri 5 li yabancı.. futbol keyif vermeyince puzzla döndük..

Hagi de kafada futbolu bitirmisti az kalsın meksikaya gidiyordu son anda aldık.sneijder bitik olmasa bize dusermiydi.falcao tutmadı diye hepsi çöp olacak diye birşey yok.
O dönemki ekonomiyle bugün ki bir mi İlk önce bunu bir sor. Euro olmuş 10 TL nasıl olucak da bir oyuncuya 4 milyon Euro vericez. Daha birde bankalar Birliği anlaşması kapıda bekliyor.

Her futbolcuya aynı muamele yapılmıyor zaten burada. Böyle olduğunu düşünmüyorum. Paulinho mesela gayet isteniyordu ve o da 33 yaşında. 33 yaşında Arsenal seviyesinde kampa göbeği salmış, transfer olduğu günden beri de istikrarsız bir sezon geçirmiş kariyerinin son zamanlarında bir futbolcuya kur bu kadar uçmuşken paralar akıtılmasını saçma buluyorum. Adam muhtemelen kendisi bile inanmıyor kendisine ki şu şekilde takıma katılabiliyor. Arsenal yana yana kulüp arıyor zaten Willian'a. Al-Ahli haberleri vardı, belki gitmiştir bile bilmiyorum. Yanlış anlamayın ama şu halde görüntü veren bir futbolcuya yüzde yüz inanıyorum demek için ya gezegenin en büyük Willian hayranı ya da oyuncunun menajeri olmak gerekiyor. Fikrinize saygı duymakla beraber kesinlikle katılmıyorum.
Adam büyük yetenek ve 32 yaşında iyi bir antreman programı ile bu adam kendine gelir.Gs Ünal aysalin dediği gibi seksi bir klüp willian takımı sever ve aidiyet hissederse taraftarla bağ kurarsa çok farklı seviyelere taşır bizi.ben böyle bir risk alırdım şahsen.morutana harcayacağım 15 milyon Euro yerine o parayı 3 yil willian için harcardim.ya da keske bir mucize olsa juan mata sadece 2 yıl bize gelse.

Ortasaha ne kadar sağlam olursa o kadar iyi olur. Hem defansı rahatlatır hem ofansı. Solda PvA 'u hücumcu bek olarak kullanacağız.
Sağ bekte Boey defansif bek olarak kullanılacak tahmin ediyorum. Eksik parça sağ açık kalıyor. Oraya da ofans gücü yüksek yardıran biri alınırsa asimetriyi tamamlamış oluyoruz. Güzel, genç, pırpır bir takım izleyebiliriz bu yıl.

Şu takıma kreatif adam lazım 3 senedir kapalı savunmaları açamıyor bu takım üretemiyorsun hala 6 no falan bakıyorlar taylan berkan aytaç falan oynar 6 da geçen sene etebonun oynadığı maçlarda taylan oynasa şampiyondun daha ne bekleniyor ki bu çocuktan.Bu takıma morutan,shaqiri,ghezzal o tarz oyuncu gerek.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sürekli kalitede bir düşüş var sürekli attan inip eşeğe binme çabaları sonumuz hayır olsun Gedson Saracchi Onyekuru > Van aanholt Boey Cicaldau

Gönderirsin EmreA Yedlin Falcao Babel Feghouli yerlerine alırsın eyvallahta elimizde tuttuklarımızla kaçırdıklarımıza baktıkça bizden bir cacık olmaza geliyor olay, Falcao Feghouli'nin insaniyetine kaldıysak eğer biz bitmişiz zaten, sürekli kan kaybedip tombala çekiyoruz, kalitemiz yerlerde sürünecek, Semih KAYA'dan Emre ÇOLAK'tan katkı alırsın Ozan KABAK'ı parlatırsın ama yanında birileri varsa Ujfa'nın yanına koy Marcao'yu 25€ eder ama parlatmak istediğin adamın etrafına ondan daha tecrübesiz ve yeteneksizini koyarsan sonumuz belli, tamam güzel gençlerimiz var ama yanlarına da general lazım tombala değil, her kızacak ama Dieng(kötü oyuncu kesinlikle değil) bize çare olmaz, Dieng 4-1-4-1 için biçilmiş kaftan aynı Saidou gibi ama önünde ve arkasında yetenekli adamlar varsa şuanki yapılanma da mühendislikte taşlar yerine oturmuyor maalesef.

Ortasaha ne kadar sağlam olursa o kadar iyi olur. Hem defansı rahatlatır hem ofansı. Solda PvA 'u hücumcu bek olarak kullanacağız.
Sağ bekte Boey defansif bek olarak kullanılacak tahmin ediyorum. Eksik parça sağ açık kalıyor. Oraya da ofans gücü yüksek yardıran biri alınırsa asimetriyi tamamlamış oluyoruz. Güzel, genç, pırpır bir takım izleyebiliriz bu yıl.
Dieng veya bu tarz bir transferin çok iyi olacağını düşünüyorum bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt