Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boştaymış, trde iş yapmaz mı aslında bu eleman

Sağ kanat gelmez gibi hocanin aciklamalarindan sonra
Stoperi yabanci düsünüyorum dedi

boey - yabanci - marcao - pva
berkan - dieng
ogulcan - cica - bay/k
mo​

böyle bir sey düsünüyor sanirim, taylan - berkan cok yumusak kalir ona ihtimal vermiyorum

Sağ kanat gelmez gibi hocanin aciklamalarindan sonra
Stoper’i yabanci düsünüyorum dedi

boey - yabanci - marcao - pva
berkan - dieng
ogulcan - cica - bay/k
mo​

böyle bir sey düsünüyor sanirim, taylan - berkan cok yumusak kalir ona ihtimal vermiyorum
böyle bişi düşünüyorsa atak ratinglerini 0.3-1.1 ortamaları arasında bekleyebilirz

alalım geçelim, stopere geçtikten sonra kariyeri tekrsr yükselişe geçse de ön liberoda da, 3'lü savunmada da mükemmel oynar bu ligde

seneye sözleşme finito

yav şu morutanı hemen kestirip atmasaydılar keşke.. adam hucüm bölgesinin her yerinde oynuyor çilingir vazifeside görüyor. sadece çikildaoya kalmazdık. adam sakatlansa dümdüz takımız şu an. ki adamın da oyunun şeklini değiştirebilen bir oyuncu olup olmadığını da bilmiyoruz.

Saymon cabral ismi çıkmıştı bi ara. Baya iyi oyuncu bonservisi de çok olacağını sanmam.

yav şu morutanı hemen kestirip atmasaydılar keşke.. adam hucüm bölgesinin her yerinde oynuyor çilingir vazifeside görüyor. sadece çikildaoya kalmazdık. adam sakatlansa dümdüz takımız şu an. ki adamın da oyunun şeklini değiştirebilen bir oyuncu olup olmadığını da bilmiyoruz.
Onu kestirip atmadık bence,orada karşı tarafa uçmayın mesajı verdik.Eğer makul bir rakam düşünürlerse alabiliriz yinede ama 5-6 civarı.

yetenekli adam dedi hoca heyecan verici dedi.. takip ediyoruz falan dedi başkanda listemizde dedi.. o kadar video seyrettik oldu mu şimdi:)

Plata ne durumda bilmiyorum da büyük potansiyeldi sağ kanat için olabilir belki. Sporting'den oyuncu almak da zor iş.
Sporting ile iyi ilişkilerimiz var aslında. Bruma ile davalık olduklarında çoğu takım bedava almak için bekliyorken biz kendileriyle direk görüşüp anlaşmıştık davayı Sporting kazanınca bize öncelik vermişlerdi bunun için ama en az bir 10 kağıt isterler bence.

Heerenven şu adam için kaç ister acaba. Tam aradığımız sağ kanat , şut , dribbling , asist hepsi var. Garry'nin bizdeki hali gibi.

99'lu kontrat sonu 2022.

1627943420259.webp

Ajax'a şu hücumda büyülemişti , 3 kişiye karşı yetişti sakladı topu bi de astı sağ köşeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt