Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle bişi düşünüyorsa atak ratinglerini 0.3-1.1 ortamaları arasında bekleyebilirzSağ kanat gelmez gibi hocanin aciklamalarindan sonra
Stoper’i yabanci düsünüyorum dedi
boey - yabanci - marcao - pva
berkan - dieng
ogulcan - cica - bay/k
mo
böyle bir sey düsünüyor sanirim, taylan - berkan cok yumusak kalir ona ihtimal vermiyorum
Bizimle hazırlık maçı oynayan takım sanıyorum 3'lü oynamışlardı bize karşı sağ bek'te bu Sorescu oynamıştı sanıyorum.Sorescu'yu tanımıyorum da Rumen almayalım olay olmasın sonra reis![]()
Oğulcan forma yüzü göremezSağ kanat gelmez gibi hocanin aciklamalarindan sonra
Stoperi yabanci düsünüyorum dedi
boey - yabanci - marcao - pva
berkan - dieng
ogulcan - cica - bay/k
mo
böyle bir sey düsünüyor sanirim, taylan - berkan cok yumusak kalir ona ihtimal vermiyorum
Onu kestirip atmadık bence,orada karşı tarafa uçmayın mesajı verdik.Eğer makul bir rakam düşünürlerse alabiliriz yinede ama 5-6 civarı.yav şu morutanı hemen kestirip atmasaydılar keşke.. adam hucüm bölgesinin her yerinde oynuyor çilingir vazifeside görüyor. sadece çikildaoya kalmazdık. adam sakatlansa dümdüz takımız şu an. ki adamın da oyunun şeklini değiştirebilen bir oyuncu olup olmadığını da bilmiyoruz.
andrija zivkovic çok iyi olmaz mı abi sakatlık belasından da kurtuldu herif 48 maça çıktı Yunanistanda, sözleşmesi de seneye bitiyorLevi Garcia da var tabii doğru işlenirse çok iş yapacak bir oyuncu o da.
Samuel kalu haberleri vardı bir ara, o seçenekler arasında mı?Levi Garcia da var tabii doğru işlenirse çok iş yapacak bir oyuncu o da.
Sporting ile iyi ilişkilerimiz var aslında. Bruma ile davalık olduklarında çoğu takım bedava almak için bekliyorken biz kendileriyle direk görüşüp anlaşmıştık davayı Sporting kazanınca bize öncelik vermişlerdi bunun için ama en az bir 10 kağıt isterler bence.Plata ne durumda bilmiyorum da büyük potansiyeldi sağ kanat için olabilir belki. Sporting'den oyuncu almak da zor iş.
Yatai güzel takımmış tam feg ve falcaoluk![]()
Richairo Zivkovic - Oyuncu profili 25/26
Richairo Zivkovic, 29, Curacao ➤ True Bangkok United, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 5 Eyl 1996, Assen, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Bu salağı hatırlayan var mı, kariyere bak ölmüş gerizekali