- 6 Eylül 2014
- 94.402
- 65.145
- 4.608
Yorum yapacaksın ama bilip yapacaksinE hicbirimiz twitterda burda yorum yapmayalim o zaman oyle bi mantik mi var? Kendi taraftari ovuyormus baya iyi doneymis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorum yapacaksın ama bilip yapacaksinE hicbirimiz twitterda burda yorum yapmayalim o zaman oyle bi mantik mi var? Kendi taraftari ovuyormus baya iyi doneymis
Araujo morutandan iyi.Araujo elemanına vereceğim paraya Belhanda tazminat + Morutan yapardım
Ovenler her macini izleyip mi ovuyor? 1-2 videosunu izledim, guvendigim birkac kisinin de yorumlama videosunu izledim fikrim bu yonde. Belirtmeyelim mi? Kante falan da istemiyorum sahsen ayrica taylanin oynamasi taraftariyimArkadaş yapın, ona lafım yok ama adamı izlemeden, bilmeden hemen çöp demek saçma.
Bak her maçını izlersin, hep takip edersin tamam eyvallah.
Interneten bir kaç yorum okuyup adama çöp demeyin.
Bizim taraftar Kanteyi istiyor, 5 milyon bonservis verelim istiyor, maaşıda 2 milyon altı olsun istiyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
TR ye gelmek istemiyor. İlla gelsin dersen 3m civarı maaş bayılırsın.![]()
Adam Ounas - Oyuncu profili
Adam Ounas ➤ 1 Tem 2026'den beri kulüpsüz ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 1.30 mil. € ➤ * 11 Kas 1996, Chambray-lès-Tours, Fransawww.transfermarkt.com.tr
seneye serbest 5-6 ya biter gibi...
Burda isteyenler ne kadar biliyorsa bende o kadar biliyorumdur, kimseyi de ilgilendirmezYorum yapacaksın ama bilip yapacaksin
bilmiyordum, teşekkürler emrah.TR ye gelmek istemiyor. İlla gelsin dersen 3m civarı maaş bayılırsın.
bir tane kesici lazım. dieng mi olur başkası mı olur bilmiyorum ama savunma katkısı alacağımız bir orta saha lazım üstat.Diengi hala istiyor musun yaş 35 te olsa
Yorumu ortaya atıyorsan beni ilgilendiriyor renkdasBurda isteyenler ne kadar biliyorsa o kadar biliyorumdur, kimseyi de ilgilendirmez
çok hoş dobçu amabilmiyordum, teşekkürler emrah.
vaay nasreddin hocaAraujo morutandan iyi.
Gelsin de lan. Bir şey deneyeceğim.bir tane kesici lazım. dieng mi olur başkası mı olur bilmiyorum ama savunma katkısı alacağımız bir orta saha lazım üstat.
14En iyi kaçıncı ligi ki bizimki![]()