Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.094
- 21.100
- 2.233
Morutan'i 7 milyona filan vermezlerse o parayi Boupedza icin onerebilirler. 7 milyona baska kimi alabiliriz? Veya iyi bir firsat transferi cikarsa 7 - 10 arasi kimi alabiliriz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklemedeyiz benim hala ümidim varMadueke geldi mi
adam olmak mühim bir şey değilBizim taraftar adam olmaz. Hem genç alın derler hemde alınanları çöp ilan edip nerde ghezzal gibi adam diye ağlarlar. Kimse futboldan anlamıyor ama herkesin futbol konusunda fikri bilgisi var ilginç
katılmıyorum. bizim ligimizde hücum tabiki de önemli ama öyle ya da böyle bir şekilde gol buluyoruz. esas sıkıntımız çok basit goller yememiz. anadolu takımlarının yemeyeceği basitlikte goller yiyoruz. bu geçen sene de böyleydi, bu sene de böyle olacağa benziyor. bunun 1 numaralı sebebi orta sahamızın yumuşak olması. taylan'ın tekniği daha üst seviye olabilir, ofansif katkısı daha iyi olabilir ama 6 numara pozisyonunun esas gerekliliği olan sertlik, top kapma becerisi vasatı geçmez. mevcut kadroda da defansif anlamda taylan'dan daha iyi oyuncu malesef yok.
hal böyle olunca stoperlere daha fazla iş düşüyor. rakipler çok rahat bir şekilde stoperlerle birebir kalıyor. 1 pozisyon 2 pozisyon çıkarırsın 3.de yersin. sonra stoperler kötü, stoperler bireysel hata yapıyor, stoperler kolay çalım yiyor. bu adamların önünde josef benzeri bir adama ihtiyaç var. maç içerisindeki yükleri azalınca otomatikman hataları azalacak, performansları artacak. kolay goller yememeye başlayacaz. ha gönül ister melo gibi bir yönlü biri olsun ama ona paramızın yetmesi zor. mevcut şartlarda da bize defansif yönü kuvvetli 6 numara lazım. topu dağıtmayı oyun kurmayı 8-10 numara, kanat oyuncuları yapsın bir zahmet
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fanatik fb'li bu eleman öyle görmüştüm
Evetttt Bal liginden adam aldık
3.ligten oyuncu aldık
Rumen vasat oyuncu aldık
Eeee kaliteli,is yapacak takıma sınif atlatacak örn(Fernando Reges) gibi adamlar ne zaman gelecek??????
bi oku derimEvetttt Bal liginden adam aldık
3.ligten oyuncu aldık
Rumen vasat oyuncu aldık
Eeee kaliteli,is yapacak takıma sınif atlatacak örn(Fernando Reges) gibi adamlar ne zaman gelecek??????
Renkdaş beni kucumsedin gibi geldi
Cok konusuldu. Gelmek istemiyor ve Napoli +10 istiyor diyenler vardi![]()
Adam Ounas - Oyuncu profili
Adam Ounas ➤ 1 Tem 2026'den beri kulüpsüz ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 1.30 mil. € ➤ * 11 Kas 1996, Chambray-lès-Tours, Fransawww.transfermarkt.com.tr
seneye serbest 5-6 ya biter gibi...
Kim vurduya gittin herhaldeBen dün neden ban yemişim bilgi verebilecek bir yetkili var mı acaba ? Cidden hatırlamıyorum o yüzden sordum
teklif beğenmiyorsa takasta kullanalım o zaman saçma sapan bir kulube yollayalım aklı başına gelsinFanatik fb'li bu eleman öyle görmüştüm
Est oluur mu oyle seyRenkdaş beni kucumsedin gibi geldi
Taylan hangi açıdan yetersiz çok merak ettim gerçekten
Haklisiniz HocamE hicbirimiz twitterda burda yorum yapmayalim o zaman oyle bi mantik mi var? Kendi taraftari ovuyormus baya iyi doneymis