Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1628003304269.webp

falc-feghouli'ye anlaşacağınız yerle anlaşın, parayı dert etmeyin , istediğiniz maaşı vermezlerse kalan 1-1.5 milyonu biz veririz yeter ki gidin demişiz

Galatasaray vasatlasamaz,küçülemez

Her zaman belli bir kalitesi olmalı her zaman Avrupada olmalı bunun için de kaliteli topçular şart

Galatasaraýın rakibi Giresunspor değil hic olmazsa Sevilla,Roma olmali...
Kaliteli topçular için illa çok para harcayıp isimli futbolcular almanıza gerek var mı? Mesela bizi rezil ettiğini söylediğiniz PSV’ de bu tarz kaç oyuncu var, pahalı maliyetlerle yapılmış transfer olarak. Doğru araştırmayla ucuz ama kaliteli futbolcular bulunabilir. Bu futbolcu bal liginde de olabilir, Çin liginde de.

Kadro mühendisliğinden bahsediyorsak;

Mevcut orta saha oyuncularının hepsi orjinal mevki olarak 8 numara; Cicaldau, Berkan, Taylan ve Aytaç. Mesela Aytaç'ı herkes 6 numara zanneder ama vasat bir 8 numaradır.

Bize 6 numara ve 10 numara lazım. Dieng ya da başka bir 6 numara kesinlikle ama kesinlikle alınmalı. Ayrıca iyi bir 10 numara.

İyi ya işte eldekilerin hepsi 8 numaraysa ve orta sahaya sadece 1 transfer yapacağımız kesinse Dieng gibi 6 numara mı alırsın yoksa 8 numaraya mı yönelirsin?

Birçok takım 3 tane b2b ile yani 8 numarayla oynuyor ki Terim kendi ağzından mümkünse 3 tane 8'le oynamayı tercih ederim dedi.

Ancak eldekilerin hepsi 8'ken son kurşunumu Dieng'ten yana sıkmam. Elde Teixeria olurdu o zaman başka konuşurdum

Evet bjk 8-10 puanla olurdu sampiyon muhtemelen
İzlediğin youtube analizlerine dayandırıyorsun sanırım bu parlak fikrini de. Video izlemek yerine full maç izlemeyi dene. Daha yeni turnuva izledik , bak bakalım hangi iyi takımın orta saha oyuncusu pas atarken beş saniye düşünüyor.

Taraftar altyapı oyuncularının mabadini kaldiriyor. Mustafa kapi simdi Bartug.
Taraftarın da rolü vardır ama zannedildiği kadar fazla değil. Büyük kulüplerden farklı takımlara giden, adını bile duymadığımız genç futbolcuların, gittikleri yerlerdeki ''Ben GSFBJK dan geldim, küçük dağları ben yarattım!'' modundaki ekabir tavırlarının, o takımların bizzat içinde bulunan diğer futbolcuların ağzından ifade edildiği benim bile kulağıma defalarca gelmiştir. Tıp fakültesine adımını atar atmaz kendisini ordinaryüs profesör gibi görmeye başlayan toy bir genç gibi, büyük takımın kapısından adımını atan da hemen futbol yıldızı olduğunu zannediyor. Haliyle de büyük çoğunluğu hiçbir şey olamıyor; sorsan ''Aslında Galatasarayda oynamayı hak ediyordum ama falanca-filancanın gadrine uğradım''; diyelim öyle oldu, gittiğin yerlerde tutunsaydın ya?!..Profesyonel spor, insanların kafalarında canlandırdığından çok daha zor ve çetrefilli bir yol...

Taylana haksızlık edildiğini düşünüyorum geçen yılın en iyilerindendi lig genelinde ..Pubis belasi olmasa son dönem de cuvallamazdi... Ama Taylan oynayacaksa yanındaki adam gedson ayarında biri olmalı .. Yabancı sınırının olduğu ortamda gayet de kabul edilebilir bir isim gibi görünüyor..Asıl sıkıntı 50-60 maçlık periyotta taylani alternatifsiz bırakmak olur..

İzlediğin youtube analizlerine dayandırıyorsun sanırım bu parlak fikrini de. Video izlemek yerine full maç izlemeyi dene. Daha yeni turnuva izledik , bak bakalım hangi iyi takımın orta saha oyuncusu pas atarken beş saniye düşünüyor.
Taylan konusunun video izlemekle alakasi yok, sapla samani karistirmamak lazim

Taylani butun sezon izledik ve ben begeniyorum. Simdi de begeniyoruz diye mi sucluyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt