Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.793
- 43.739
- 3.888
forum ihlalleri
O ihlali merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forum ihlalleri
üstsüz fotoğraf atmışsın.O ihlali merak ettim
üstsüz fotoğraf atmışsın.
allah onun. bir hafta fotoğraflara bakamadım.O bir ihlal değil diye biliyorum daha önce yiğit de atmisti
Son 20 küsür maçta 3 mağlubiyet, ne tesadüf üçünde de taylan yok. Derbi falan da degil he maclari. Birinde 1 puan alabilsen sampiyondun. Ezbere konusmak ne kolayLigde de yetersiz. 6 numarası Taylan olan takım şampiyon filan olamaz.
Kaliteli topçular için illa çok para harcayıp isimli futbolcular almanıza gerek var mı? Mesela bizi rezil ettiğini söylediğiniz PSV’ de bu tarz kaç oyuncu var, pahalı maliyetlerle yapılmış transfer olarak. Doğru araştırmayla ucuz ama kaliteli futbolcular bulunabilir. Bu futbolcu bal liginde de olabilir, Çin liginde de.Galatasaray vasatlasamaz,küçülemez
Her zaman belli bir kalitesi olmalı her zaman Avrupada olmalı bunun için de kaliteli topçular şart
Galatasaraýın rakibi Giresunspor değil hic olmazsa Sevilla,Roma olmali...
İşte kanatları yabancı yapsak sağ kanat için bu kadar özellikli adama gerek kalmayacak.- atletik özellikleri iyi, sertlik katacak, top çalacak bir orta saha
- adam eksiltebilen, çabuk, asist yönü güçlü bir kanat
Kadro mühendisliğinden bahsediyorsak;
Mevcut orta saha oyuncularının hepsi orjinal mevki olarak 8 numara; Cicaldau, Berkan, Taylan ve Aytaç. Mesela Aytaç'ı herkes 6 numara zanneder ama vasat bir 8 numaradır.
Bize 6 numara ve 10 numara lazım. Dieng ya da başka bir 6 numara kesinlikle ama kesinlikle alınmalı. Ayrıca iyi bir 10 numara.
Ezbere konuşan sensin. İki video izleyip sabahtır ahkam kesen biziz sanki. Taylan'ı Josef ile değiştirsen 1-2 puana kalmazdı şampiyonluk merak etme.Son 20 küsür maçta 3 mağlubiyet, ne tesadüf üçünde de taylan yok. Derbi falan da degil he maclari. Birinde 1 puan alabilsen sampiyondun. Ezbere konusmak ne kolay
Ekli dosyayı görüntüle 133363
Evet bjk 8-10 puanla olurdu sampiyon muhtemelenEzbere konuşan sensin. İki video izleyip sabahtır ahkam kesen biziz sanki. Taylan'ı Josef ile değiştirsen 1-2 puana kalmazdı şampiyonluk merak etme.
İzlediğin youtube analizlerine dayandırıyorsun sanırım bu parlak fikrini de. Video izlemek yerine full maç izlemeyi dene. Daha yeni turnuva izledik , bak bakalım hangi iyi takımın orta saha oyuncusu pas atarken beş saniye düşünüyor.Evet bjk 8-10 puanla olurdu sampiyon muhtemelen
Taraftarın da rolü vardır ama zannedildiği kadar fazla değil. Büyük kulüplerden farklı takımlara giden, adını bile duymadığımız genç futbolcuların, gittikleri yerlerdeki ''Ben GSFBJK dan geldim, küçük dağları ben yarattım!'' modundaki ekabir tavırlarının, o takımların bizzat içinde bulunan diğer futbolcuların ağzından ifade edildiği benim bile kulağıma defalarca gelmiştir. Tıp fakültesine adımını atar atmaz kendisini ordinaryüs profesör gibi görmeye başlayan toy bir genç gibi, büyük takımın kapısından adımını atan da hemen futbol yıldızı olduğunu zannediyor. Haliyle de büyük çoğunluğu hiçbir şey olamıyor; sorsan ''Aslında Galatasarayda oynamayı hak ediyordum ama falanca-filancanın gadrine uğradım''; diyelim öyle oldu, gittiğin yerlerde tutunsaydın ya?!..Profesyonel spor, insanların kafalarında canlandırdığından çok daha zor ve çetrefilli bir yol...Taraftar altyapı oyuncularının mabadini kaldiriyor. Mustafa kapi simdi Bartug.
Taylan konusunun video izlemekle alakasi yok, sapla samani karistirmamak lazimİzlediğin youtube analizlerine dayandırıyorsun sanırım bu parlak fikrini de. Video izlemek yerine full maç izlemeyi dene. Daha yeni turnuva izledik , bak bakalım hangi iyi takımın orta saha oyuncusu pas atarken beş saniye düşünüyor.