Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden belki lgbtidir? Keza kendisi öyle bir tişört giymiş kendisine neden ayıp olsun?
Lgbti ayıp görmek neyse
Nöbette konuşmayayım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya lgbt degilse?

Bence bine lik ayip, sence degildir. Senin tercihin saygi duyarim

Rangerse bak Malmoye 2 0 yeniliyor delleniyorum. Malmo de super topcular var demekki yoksa biz bu rangersi yenerdik kadromuz kötüydü ya hani
Rangersın orta sahası boş, forveti yok. Geçen sene tam takım oynadılar bizle.

Üstüne Aribo yok.

Bunca yoklukta foruma göre über yetenek olan Hagi yine yedek.

Forum ne enteresan yahu. Daha bi kaç hafta önce ben Dieng bize göre değil dediğimde herkes salladı. Dün fakir Kantesi deniyordu bugün de çöp oldu. Madem herkese göre çöp oldu o zaman gelsin.

Forum ne enteresan yahu. Daha bi kaç hafta önce ben Dieng bize göre değil dediğimde herkes salladı. Dün fakir Kantesi deniyordu bugün de çöp oldu. Madem herkese göre çöp oldu o zaman gelsin.
türkiyede denenmiş olması mod düşürmüştür ama malca bir durum olduğunu degiştirmez

Rangersın orta sahası boş, forveti yok. Geçen sene tam takım oynadılar bizle.

Üstüne Aribo yok.

Bunca yoklukta foruma göre über yetenek olan Hagi yine yedek.
Malmode çok güçlü değildir yav. Sattılar mi bunlar oyuncularını niye boş orta sahaları. Hagi bizim maçta 11 deydi daha iyisini mi aldılar formumu düştü. Son saniye attılar golü g.tu kurtardılar. 2. maç yenerler

Suat Kaya
Okan Buruk Emre Belözoğlu
2000 yılındaki şu orta sahanın bir muadilini takımdaki ve gündemdeki oyunculardan nasıl bir üçlü ile oluşturabiliriz?

Malmode çok güçlü değildir yav. Sattılar mi bunlar oyuncularını niye boş orta sahaları. Hagi bizim maçta 11 deydi daha iyisini mi aldılar formumu düştü. Son saniye attılar golü g.tu kurtardılar. 2. maç yenerler
Bilmiyorum da yeni herifler var ortada. Morelos zaten yılda 30 gol atan adamları o da yok.

Hagi yerine de İskoç herif var evlatçılık yapıyor herhalde Steve.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt