Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
O da gider gitmese bile bu sene kurtuluyoruz o yüzden içim rahat..feghouli napacak acaba onun hiç şeyine taktığını düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da gider gitmese bile bu sene kurtuluyoruz o yüzden içim rahat..feghouli napacak acaba onun hiç şeyine taktığını düşünmüyorum
Resmi site photoshopları yüzünden nice yiğitlere saplamıştık.Eskiden ne kadar cok heyecanlandik bunu görünce
Ekli dosyayı görüntüle 133386
Ekli dosyayı görüntüle 133387
Ekli dosyayı görüntüle 133388
Ekli dosyayı görüntüle 133389Ekli dosyayı görüntüle 133390
Esasında süreçte bir problem yok, sürüncemede bir durum çünkü sorunu ortaya çıkaran pandemiden dolayı uzayan lig.Oğulcan gibi bir vasat için sıkıntı yaşıyoruz bu kadar da capsizlik olmaz .. İsteyene de alırken usulune uyduramayana da yazıklar olsun sanırsın fodeni kopardık cityden şu rezalete bak...
Yok
kübalı güreşçiye benziyor
Esasında süreçte bir problem yok, sürüncemede bir durum çünkü sorunu ortaya çıkaran pandemiden dolayı uzayan lig.
Oğulcan bu feshi ligler bittikten sonra yapsa muhtemelen haklı olacaktı, mevzu 1 yıllık opsiyon değil pandemiden önceki takvime göre feshetmiş olması gibi.
Bu noktada da Rize 2016da aldığı adama 1.2 m euroyu hala ödememişken bize veya oyuncuya bu tarz ceza kesilmesi saçma.
Daha ötesi eğer bu transfer problemliyse TFF geçen sene başında neden Oğulcan'a lisans çıkardı?
Bilemiyorum Oğulcan ceza konusuna kadar iyi de oynuyordu değer değmez ayrı konu çünkü muhtemelen hukukçular onay vermiştir de alınmıştır yani hukukçuları sorgulamak lazım sonuçta Modeste konusunda bu risk alınmamıştı.TFF elbette saçmaladı o noktada sorun yok zaten tutarsızlık diz boyu...Ama bu herif ilk gelirken bile bu muhabbetler vardı çok net hatırlıyorum yani Oğulcan için değer miydi ki millete koz vermeye ? Bu herife terim bildiğin takikti benim kızma sebebim biraz da bu Bursa'dan ayrılırken alamadı Antep'e mi ne gitti illa takacak ya kafayı tuttu getirdi yine..
Gelişimini takip ettigim sağ kanatta oynayacak 10 numara için çok uygun bir oyuncu Tomas Suslov 19 yaşında 4-5 milyona biter yıllık ücreti 600-700 bin Euro olur maksimum
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet bilekleri çok yumuşak kumaşı iyi bir oyuncu sol ayağı etkili uzun pasları ara pasları ve dönüşleriyle birlikte başlattığı dribblingleri en iyi özellikleri keşke alınsa morutanin yarı maliyetine kalite olarak hemen hemen dengi bir oyuncu robben abisine benzer inşallah sonu groningenli ikisi deEmre mora çok benziyor stili o ani dönüş hareketi filan sonu benzemesin çok begendim kaç tane asistini piç etmişler aveller hollandadan gelmesi sertlik açısından problem yaratabilir kendisi için ama tutarsa tam 25 30 milyona okutmalık topçu çünkü daha 19 yaşında
Ne canlar yaktığını ben bilirim beeenResmi site photoshopları yüzünden nice yiğitlere saplamıştık.
Tövbe tövbe burnu enteresan bir şeye benziyor.
Berna Gözbaşı: "Doğan Alemdar'ın transferi için birçok Avrupa kulübüyle görüşüyoruz. Kaç para kazanacağımızı açıklamayacağım." [A Spor]
konusma sekline bak ya
Bölüm sonu canavarıkübalı güreşçiye benziyor