Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kime sorsak wellinton'dan daha iyi der. halbuki wellinton hızıyla, çabuk ön alan presiyle büyük takım stoperi. caulker anca oyunu geride kabullenen takımlarda stoper olur. bu burada istenen yaşlı, tecrübeli vs diye heveslenilen pek çok stoper için geçerli.
Buna tam olarak katılamayacağım. Geçen sezonki Alanyaspor, gerçek ''Büyük takım'' gibi oynayan belki de tek takımdı. Ancak Caulker' in defolarını gizleyen, tam bir kollektif anlayışa sahiplerdi; oyuncuların bireysel yeterlilikleri de üst düzeydeydi;

Başta Tzavellas; eğer 3-4 yaş genç olsa defansa alınmasını isteyeceğim 1 numaralı defans oyuncusu idi. Aslı solbek olmasına rağmen, hem önde basıp hücuma katılan, top kullanma konusunda bu kadar iyi bir defans oyuncusunu uzun zamandır görmedim bu ligde. AEK ya gitmiş, yaş 34...

Uzatmamak için diğerlerini tek tek saymaktan vazgeçtim. Berkan-Salih-bekler vs...İddia ediyorum, net bir santrforları olsa zorlanmadan şampiyon olurlardı...

Taşdemir'e fazla yıllık ücret vermiştik. Gitmesi iyi olur bence. Yunus'u da oynatırlarsa karlı çıkabiliriz. Ha Oğulcan bu kadar şatafatı hak etmiyor orası ayrı.

Gelen olmadı ama gidenler ile baya bir temizlik olmuş.(Jimy Karagümrük,Emre Tastemir-Ali Yavuz-Yunus Rizespor)...Ozanwafor ve Sekidika'yi da kiralarsak üzerine de Caner'i almazsak (Burak ve Caner'e ayrı bir gıcık oluyorum) iyi bir temizlik olacak.

Emre ile sözleşme uzatıldığı gün isyan çıkmıştı forumda o kadar para verilir mi diye. İki senedir şampiyon olamayan Psv'ye rezil olan yerli oyuncu grubuna dertlenecek halimiz yok fırsat olsa da Akbaba ile Bayram'ı da bir yere çakabilsek.

Umarim AYK'da düsük rakamli geri alma opsiyonu yada sonra satilirsa iyi bir pay vardir. Belki orda patlama yapar hic belli olmaz.

Iyi terim rahat edecek bu sezon. Saha disi ile ugrasmicak, yönetimi begenmks

Emre Kaplan: "Galatasaray ile Rizespor, Oğulcan için anlaştı. Emre Taşdemir ve Ali Yavuz Kol bonservisiyle, Yunus Akgün ise kiralık verilecek."

oldu olacak falcao ve feghouli'yi de verselermiş!!! sepetleyin geri oğulcan denen herifi
emre taşdemir oğulcandan daha iyi topçu. bu ne saçmalık boyun eğmeyin o magandalara

Buna tam olarak katılamayacağım. Geçen sezonki Alanyaspor, gerçek ''Büyük takım'' gibi oynayan belki de tek takımdı. Ancak Caulker' in defolarını gizleyen, tam bir kollektif anlayışa sahiplerdi; oyuncuların bireysel yeterlilikleri de üst düzeydeydi;

Başta Tzavellas; eğer 3-4 yaş genç olsa defansa alınmasını isteyeceğim 1 numaralı defans oyuncusu idi. Aslı solbek olmasına rağmen, hem önde basıp hücuma katılan, top kullanma konusunda bu kadar iyi bir defans oyuncusunu uzun zamandır görmedim bu ligde. AEK ya gitmiş, yaş 34...

Uzatmamak için diğerlerini tek tek saymaktan vazgeçtim. Berkan-Salih-bekler vs...İddia ediyorum, net bir santrforları olsa zorlanmadan şampiyon olurlardı...

o zaman ben de şöyle bir örnek vereyim. en iyi aklımızda kalan maçlardan biri olarak net hatırlanır. alanya, kadıköy deplasmanına tipik bir büyük takımı gibi savunmasını önde kurarak başladı. topa tamamen hakim olduklarını herkes hatırlar o maçta. caulker-tzavellas ikilisi geniş alanda aşırı ciddi sıkıntılar çekti ve fener rahat kontralarla hemen hemen ilk devre fişi çekti. alanya'nın yapmak istediği güzel, orta sahaları çok çok müsaitti buna ama stoper ikilisi bu işe hiç uygun değildi bence. yani hem atlet değiller, hem geniş alanda ağırlar. dolayısıyla fener geniş alanda paramparça etti bu ikiliyi. o yüzden ben bizim gibi takımlara hiç uygun görmüyorum çünkü bizim hayatımız bu oyunla geçiyor.

ogulcan icin ali y satilmaz umarim

yunus zaten kalmali

o zaman ben de şöyle bir örnek vereyim. en iyi aklımızda kalan maçlardan biri olarak net hatırlanır. alanya, kadıköy deplasmanına tipik bir büyük takımı gibi savunmasını önde kurarak başladı. topa tamamen hakim olduklarını herkes hatırlar o maçta. caulker-tzavellas ikilisi geniş alanda aşırı ciddi sıkıntılar çekti ve fener rahat kontralarla hemen hemen ilk devre fişi çekti. alanya'nın yapmak istediği güzel, orta sahaları çok çok müsaitti buna ama stoper ikilisi bu işe hiç uygun değildi bence. yani hem atlet değiller, hem geniş alanda ağırlar. dolayısıyla fener geniş alanda paramparça etti bu ikiliyi. o yüzden ben bizim gibi takımlara hiç uygun görmüyorum çünkü bizim hayatımız bu oyunla geçiyor.
Bekler ve orta saha oyuncuları bu kadar ofansif olursa, forvette de net bir adamın olmazsa, arada böyle kazalar olur. Caulker' i son derece hantal bulduğumu, orada iken de şimdi de söyledim zaten. Farklı düşünmüyoruz; ben sadece AS a kapalı oynayan, küçük takım muamelesi yapmana katılmadığımı belirtmek istedim...

yunus akgün'ü kimse vermez şaka mı bu?

en fazla ali yavuz kol kiralık + bir miktar para ile biter hepsi bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt