Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2019 yazında bir futbolcu menajeriyle buluşmuştum ve o ara yeni gelen tisserand'ın, o dönem uçak gibi olan luyindama'dan ne kadar daha iyi bir transfer olduğunu anlatmıştı bana. bu tisserand'ı gördükçe sürekli aklıma o sahne geliyor ya.
Çapraz bağ öncesindeki Luyindama, Tisserand'ın çok önündeydi. O fizik ve kesicilikte o hıza sahip olmak çok ekstra bir stoper için.

Hız gidince de sonuç bu oluyor.

Kac para vermistiriz? Gecen sene maasini tüm ödemistik ve Katagümrük 2,5-3 milyon Lira vermemismiydi?

Nasıl oynatıyor portekizli?
Geride 523 hücumda 352 normalde de 343 gibi diziliyırlar. Ön alan presi odaklı bir yapıları var ama top çevirme hızları çok yavaş.

Geride de sürekli ofsayt tuzağı deneyip pozisyon veriyorlar.

Şu halleriyle 1-0 2-1lik maçlara çıkarlar, İrfan'ı takıma eklemeleri şart.

Bir de sol wingerda Ferdi oynuyor, sol stoper ise Novak, bunların arasına atılan her top %100 pozisyon oluyor. Sağda da Tisserand çok sakar.

Esasında bir şeyler oynamaya çalışıyorlar ama eldeki oyuncuların alışması zaman alır.

Ferro kadroda bile yok ha? 1 milyon + 40% payla versinler iste bize. Sonra 10a satarsak, iki tarafda 5 milyon kazanmis olur.
Hangi maçını ne vakit seyrettiğimi hatırlamıyorum açıkçası :danyal:...Ancak aklımda öyle olumlu bir izlenim bırakmış ki, Kjaer gibi 'garanti' bir adam, uygun şartlarla alınamayacaksa, başka birisini beğenemiyorum. Az kaldı, gidip Rui Costa' nın kulağını sündürmek suretiyle Sergen Yalçın' dan beter edeceğim!:mad::cigara:

E74eQkIXIAQSfTI
Suraya bIraz videolarini atin da izleyelim ya. Adami aldik ama göremedik daha sukur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt