Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize başkanı konuştu.

Taşdemir'in maaşı bize fazla, oyuncu fedakarlık yaparsa ok dedi.

Terimle ve Elmasla görüşmüşler.
Biz oyuncu isteyince 10 milyon Euro,yurt dışından 10 tane talep var, kendileri bizden oyuncu isteyince bonservis zaten bedava ama maaşı çok fazla fedakarlık bekliyoruz.

Emre Kaplan’ın verdiği detaylara göre demiş Haluk Yürekli. O detaylara göre Ali Yavuz Kol ve Emre Taşdemir bonservisiyle,Yunus Akgün ise kiralık olarak Rizespor’a verilecek.
Yunus Akgun bize lazım umarım doğru değildir.Ayriyeten böyle bir anlaşma yoluna girişmek bizim hukuksuz bir işlem yaptığımız anlaminada gelebilir.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Oğulcan konusu çözülmek üzere. Ufak tefek pürüzler kaldı, onları halletmeye çalışıyoruz. Çözeceğiz. Biz yardımcı olmaya hazırız." (A Spor)

tesekkür ederiz Tahir Kiran

Rize başkanı konuştu.

Taşdemir'in maaşı bize fazla, oyuncu fedakarlık yaparsa ok dedi.

Terimle ve Elmasla görüşmüşler.
Tamam o zaman E. Akbaba' yı alsınlar. Maaşı daha yüksektir ama ne de olsa milli forma giymiş hucuma dönük bir oyuncu...Win-win...

Taşdemir' in bile Akbaba' dan daha fazla katkı vereceğine inanıyorum...

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Oğulcan Çağlayan konusu çözülmek üzere. Biz çözmenin yollarını arıyoruz. Herkes müsterih olsun. Zaten memleket yanıyor. Biz yardımcı olmaya hazırız. Problem çıkaran bir kulüp olmak istemiyoruz. Yeter ki hakkımız yenmesin."
Onun bunu çıkarttığı it

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Oğulcan konusu bir an evvel çözülsün diye bu futbolculara evet dedik. Galatasaray'ın önü açılsın istedik."

Emre Taşdemir - bonservisiyle
Ali Yavuz Kol - bonservisiyle
Yunus Akgün - Kiralık

Terim aliyi bonservisiyle verdirmez ben sanmıyorum yunus akgünüde takımda tutar bu sene .ihtiyaç var bence.tutmasa adanaya çoktan kiralatmıştı şahsi fikrim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt