Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin yaptığı rezillik bu rizeye günahımı vermem yine sol bekte ömeri mi izlicez bi de caneri alın üstüne tam olsun saçmalık oğulcana çok mu ihtiyacımız var gidin mahkemeye çözün beklesin

Bizim altyapıdan yetişen çocuklar hep bir yönden eksik kalıyor. Kimileri teknik yönden dikkat çekiyor, fizikleri asla üst seviye profesyonelliği kaldıracak seviyede olmuyor. Kimileri de fiziksel özellikleriyle dikkat çekiyor, yetenek bakımından nasipsizler...

Nadiren Ozan Kabak gibi, her bakımdan gelecek vaad eden biri çıkınca da 14-15 yaşından itibaren Avrupa kulüplerinin gözü üstünde oluyor zaten...Amaç olabildiğince fazla sayıda bu tip oyuncular yetiştirmek olmalı; 10 yıl bizde katkı vermesini yahut 19 yaşında iyi fiyata gitmesini ayrıca konuşuruz...

Dieng hiç beğenmedim, teknik kapasitesi ve futbol zekası vasat altı.

Brezilya-Arjantin menşeili sert bir DOS alınması lazım.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luyi sakatlanmadan önce çok iyi bi süpürücüydü ve bi çoğumuzun şikayet ettiği noktası ayağının kötü olması baskı anında çok güzel kaptığı topları tehlikeli şekilde kaptırması.benim dieng videosundan izlenimim luyinin 6 no versiyonu.
Scout uzun süreli analizinden sağlam onay gelmişse bişey diyemem.ben hocanın ciddi şekilde ,rakiplerin el kol sallayıp göbekten felan ve kontradada aynı şekilde rahatça gelip ceza sahamıza girmelerinden tıpkı bizim gibi çılgına döndüğünü ve orta sahaya bi ayı boğan getirin dağıtıp dursun düşünce hırsıyla diengte uygun maliyet olması sebebiyle ısrar ettiğini düşünüyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam vucudunu iyi kullaniyordu ve beklenmedik hareketlerle adamlari geciyordu. Hic unutmam bi sabah resmi sitede keitanin satildigini okumustum, adnan polat övüne övüne aldigimiz fiyata sattik demisti
Var öyle birkaç saçma satış.Misal Gomis bizi daha 2-3 yil taşıyacak taş gibi golcüyü 3 kuruş için sattık.Sonrasinda 20 milyon Euro para harcadık ama yerine bir tane düzgün adam bulamadık.Ribery aptal gibi 3 kuruş ödeme me uğruna elden kaçırdık vs vs.36 yaşındayım var yaralarimiz açmayalım.:)Orta yaş sendromu😂

Yunus keremden de,bay dan da daha iyi.5-6 maç ısrarla şans versek büyük bir yetenek kazanıcaz.Neden yok pahasına elden çıkartılmaya çalışıyor hiç anlamıyorum.altyapidan bedava çıktı diye yuzune bakılmıyor.
Katılıyorum.Yunus maalesef çok degersizlestirildi.Eger ki bir Anadolu kulübünün alt yapısından çıksa idi şimdi o kulübün kapısında yatıyorduk almak için.

Katılıyorum.Yunus maalesef çok degersizlestirildi.Eger ki bir Anadolu kulübün alt yapısından çıksa idi şimdi o kulübün kapısında yatıyorduk almak için.
Hızlı, teknik, oyun zekası var, zayıf gibi gözüküyor ama bence fiziğide iyi,göndersinler 1-2 yılda parlar daha sonra uzaktan izler gönderenlere beddua ederiz.k

Prag da elendi gibi. Stanciu konusunda bir gelişme olur mu acaba ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle diyonuzda rizede şans bulup sürekli oynarsa daha iyi gelişmezmi. Ha bana kalırsa gönderdiklerimizn hiçbiri rizede çok fazla süre almayacaktır ama Yunusta potansiyel varsa formayı kapması lazım rizede.
Yunus keremden de,bay dan da daha iyi.5-6 maç ısrarla şans versek büyük bir yetenek kazanıcaz.Neden yok pahasına elden çıkartılmaya çalışıyor hiç anlamıyorum.altyapidan bedava çıktı diye yuzune bakılmıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Var öyle birkaç saçma satış.Misal Gomis bizi daha 2-3 yil taşıyacak taş gibi golcüyü 3 kuruş için sattık.Sonrasinda 20 milyon Euro para harcadık ama yerine bir tane düzgün adam bulamadık.Ribery aptal gibi 3 kuruş ödeme me uğruna elden kaçırdık vs vs.36 yaşındayım var yaralarimiz açmayalım.:)Orta yaş sendromu😂
O ribery mevzusunda 10 milyon euro bekliyorduk marsilyadan 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt