- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
HY: “Tasdemir ikna edilirse Ogulcan hemen listeye yazilacak her an açıklama gelebilir.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Tasdemir sıkıntı cıkardı diyor haluk
Aynı fikirdeyim. Bana da , eğer gelirse burada çok yaratıcı küfürlere konu olacak gibi geliyor. Umarım alınmaz veya yanılırım.Ahmed Barusso, Dieng' i bile kıskandıracak fiziğe sahipti. Videolarda uzaktan çektiği bazukaları görenler, sezonda böyle en az 5 gol atmasına garanti gözüyle bakıyordu, ''Tackle'' lar filan aman da aman!..Keza zamanında Antep' ten alınan Batista, hem tereyağından kıl çeker gibi top kazanan, hem o topları gayet efektif kullanan bir profil gibi görünüyordu; transfer etmemizi rakip takım taraftarları bile kıskanmıştı...Dany Nounkeu' den bahsedildi zaten...
Osuruktan Mısır Liginde kafasına göre takılan; olması gereken yerde olmadığı için ve rakip takım oyuncularının enayiliği sebebiyle uzun deparlar atarak, riskli müdahalelerle savunma görevini yerine getirmeye çalışan herifi muazzam defansif orta saha oyuncusu zannedenler var...
Yenisin burada. Eskilerden biri olarak söyleyeyim, burası hep böyledir; sana tavsiyem hiç çekme, kafanı meşgul etme; bizim de kafamızı daha fazla ütüleme!..Yapılan yorumlar senin kafandakine uymuyor diye; Dieng ne, Manu ne, Cimşir ne?!..Bizim Dieng olmus Hüseyin Cimşir, forum harbiden çekilmiyor bazen.
Gidin bakın United forumuna acaba onlar kendini okadar yüksekten görüyor mu.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Biraz önce aynı şeyi arkadaş ortamında söyledim.Hay sen çok yaşaCaner’in dizlerinin üzerinde uA yı selamladığını görür gibiyim..
Lisans çıkarmak istiyoruz çünkü, süreç uzadıkça lisans da çıkmayacak. Biz de kullanmayacaklarımızı veriyoruz.HY: “Madem Galatasaray Ogulcan konusunda haklı, neden oyuncularını bonservisle gönderiyor?”
Dün forumu okurken bu dieng = kante.
Bugün forumu okurken dieng = hürriyet
Bence foruma ara ara bot atılıyor..
HY: “Tasdemir ikna edilirse Ogulcan hemen listeye yazilacak her an açıklama gelebilir.”
Biz de Appiah'ı gönderip Kingston u tutmuştuk.-Adanademir haberinden önce
- Dieng = Kante
- Adandemir haberinden sonra
- Dieng = Dany
kamuoyu algısına çok çabuk kapılıyoruz
Haalandi almaya kalksan amcasına 20 babasına 30 şişko menajerine 50 falan vermen lazım. Çok karışık is. Lukakuya bu paralari veriyorlarsa asıl Kanei almaları lazımdı. Tuchel hocam lukakuyu tercih etti herhalde.
Lukaku zu Chelsea. 120-130 milyon falan öderler herhalde. Niye 150 verip Haalandi almiyorlar anlamiyorum. Dortmund o fiyati gördügü an, hemen satar. Birde Haalandin maasi 10 milyon net bile olmaz herhalde. Adam Dortmunda 8 milyon brüt maas aliyor.
2 saat icerisinde bildirirsek oynuyor diye biliyorum
Yeni değilim merak etme koçum, senden de eskiyimdir. Üslubuna dikkat et, dışarıda nasıl konuşuyorsan öyle yaz, yoksa biri gelir sana nerde, kime nasıl yazılacağını öğretir.Yenisin burada. Eskilerden biri olarak söyleyeyim, burası hep böyledir; sana tavsiyem hiç çekme, kafanı meşgul etme; bizim de kafamızı daha fazla ütüleme!..Yapılan yorumlar senin kafandakine uymuyor diye; Dieng ne, Manu ne, Cimşir ne?!..
Haalandi almaya kalksan amcasına 20 babasına 30 şişko menajerine 50 falan vermen lazım. Çok karışık is. Lukakuya bu paralari veriyorlarsa asıl Kanei almaları lazımdı. Tuchel hocam lukakuyu tercih etti herhalde.
Lukaku zu Chelsea. 120-130 milyon falan öderler herhalde. Niye 150 verip Haalandi almiyorlar anlamiyorum. Dortmund o fiyati gördügü an, hemen satar. Birde Haalandin maasi 10 milyon net bile olmaz herhalde. Adam Dortmunda 8 milyon brüt maas aliyor.
Kane'i satmazsa zarar eder.Yada Levy izin vermiyordur. Adam Citye bile satmayi istemiyor. Ayni sehirde ki takima hele hic satmayi istemez bence.