Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G.Dinç, Tanganga ve Moffi konusunda İngiltere'den bilinen menajer arkadaşının söylediklerini aktardı.

Hatta H.Yürekli haber gelince Tanganga'yı yöneticiye sordum, henüz cevap alamadım dedi. Moffi isminiyse ilk kez duyduğunu söyledi

Dieng’i Etebo ve Barusso ile kiyaslanlari goruyorum ama bir seyi gozden kaciriyorsunuz, Etebo Davila’nin onerisi ile alindi, Barusso da zamaninda menajer onerisi ile alindigini dusunuyorum, Dieng ise uzun zamandir scout ekibinin takip ettigi ve teknik ekibe onerdigi bir oyuncu. Scout ekibinin buldugu her oyuncu iyi cikacak diye bir sey yok ama yaptiginiz kiyaslama dogru bir kiyaslama degil. Profil olarak da Etebo’dan farkli, ayni sizin gibi videolara bakarak degerlendiriyorum. Burada hic kimse misir ligini takip etmiyordur herhalde.

Bu tarz genc ve tempolu afrika’li oyuncular tutarsa rahatlikla PL’e satabilirsin, son yillara bakarsak Badou Ndiaye, Ndong, Seri, Lemina, Amartey, Onyeka, Wanyama, Nakamba, Nampalys Mendy, Bissouma, Etebo, Gueye ornekleri var.

Uzun yıllar sonra bizim gibi kendi ayağına sıkan ikinci bir takım gördüm bu Inter neyin peşinde.Sanirim başkanı Milan'li filan.Bu ne yahu.

Iyi geceler güzel Cimbomlular

IMG_20210804_224957.webp

Dieng’i Etebo ve Barusso ile kiyaslanlari goruyorum ama bir seyi gozden kaciriyorsunuz, Etebo Davila’nin onerisi ile alindi, Barusso da zamaninda menajer onerisi ile alindigini dusunuyorum, Dieng ise uzun zamandir scout ekibinin takip ettigi ve teknik ekibe onerdigi bir oyuncu. Scout ekibinin buldugu her oyuncu iyi cikacak diye bir sey yok ama yaptiginiz kiyaslama dogru bir kiyaslama degil. Profil olarak da Etebo’dan farkli, ayni sizin gibi videolara bakarak degerlendiriyorum. Burada hic kimse misir ligini takip etmiyordur herhalde.

Bu tarz genc ve tempolu afrika’li oyuncular tutarsa rahatlikla PL’e satabilirsin, son yillara bakarsak Badou Ndiaye, Ndong, Seri, Lemina, Amartey, Onyeka, Wanyama, Nakamba, Nampalys Mendy, Bissouma, Etebo, Gueye ornekleri var.
Uzun uzun yazmaya gerek yoktu, yorumum son bölümde yer alan Dieng=Ndayaye.Ancak sorun biz Tudor'la başlayan yapılanmada geçiş oyunu oynuyorduk, Terim ile de 1,5 sene devam etti bu sistem.Ancak son iki sezonda pas oyunu oynamaya çalışıyoruz (onu da beceremiyoru, oyuncularda ki performans düşüklüğü ana nedeni) ve bu oyunda ısrar edecek isek iş yapamaz.Tekrardan tempolu dikine geçiş oyununa döneceksek Ndyaye'nin ilk gelişinde olduğu gibi iş yapar ve parlar.

Yunus keremden de,bay dan da daha iyi.5-6 maç ısrarla şans versek büyük bir yetenek kazanıcaz.Neden yok pahasına elden çıkartılmaya çalışıyor hiç anlamıyorum.altyapidan bedava çıktı diye yuzune bakılmıyor.
Yunus alt yapimizdan cikan acik ara en sisirilmis balondur. Kendisinden cok cok daha yetenekli adamlar fiziksel eksikleri yuzunden yok olup gitti. Onda da ust duzey futbolcu olacak disiplin gozukmuyor. Bosuna hayal kurmayalim.

Yunus,Ali Yavuz ağır leş oyuncular. Atalay bunların 100 katı bu arada. Fizik kalitesini biraz daha yükseltse Atalay muazzam topçu

@Keramettin TANRIVERDİ Midtyland Onyeka’yi 10 milyona Brentford’a satti, Cajuste’ye ise Rennes teklif yapmis ama 12-13m euro istiyorlar, Lindstrom 7 milyona gitti, Kamaldeen 15 milyona gitti, Faghir de bir kac yil icinde buyuk paralara gider. Malmo bizim de listemizde olan Ahmedhodzic icin Atalanta’dan 8-9 milyon euro istiyor. Iskandinav pazari da maliyetli olmaya basliyor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt