Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Lukaku chelseaye mi gidiyormuş oha lan inter dağıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en iyi teknik direktörü diyebilir miyiz?Haalandi almaya kalksan amcasına 20 babasına 30 şişko menajerine 50 falan vermen lazım. Çok karışık is. Lukakuya bu paralari veriyorlarsa asıl Kanei almaları lazımdı. Tuchel hocam lukakuyu tercih etti herhalde.
Johnstone 2.maçı öncesi kadroya herhangi bir ekleme yapılıyor mu
Oğulcan için neden aceleyle bonservisle oyuncu felan veriyoruz
Yok yapılmıyor, maçlar bir paket olarak düşünülüp ilk maçın 24 saat öncesine kadar bildirim yapılabiliyor (2 oyuncu).Johnstone 2.maçı öncesi kadroya herhangi bir ekleme yapılıyor mu
Acik ara.Dünyanın en iyi teknik direktörü diyebilir miyiz?
ilk maca kadar verdigin liste 2. macta da gecerli, arada degisiklik olamaz.Johnstone 2.maçı öncesi kadroya herhangi bir ekleme yapılıyor mu
Uzun uzun yazmaya gerek yoktu, yorumum son bölümde yer alan Dieng=Ndayaye.Ancak sorun biz Tudor'la başlayan yapılanmada geçiş oyunu oynuyorduk, Terim ile de 1,5 sene devam etti bu sistem.Ancak son iki sezonda pas oyunu oynamaya çalışıyoruz (onu da beceremiyoru, oyuncularda ki performans düşüklüğü ana nedeni) ve bu oyunda ısrar edecek isek iş yapamaz.Tekrardan tempolu dikine geçiş oyununa döneceksek Ndyaye'nin ilk gelişinde olduğu gibi iş yapar ve parlar.Dieng’i Etebo ve Barusso ile kiyaslanlari goruyorum ama bir seyi gozden kaciriyorsunuz, Etebo Davila’nin onerisi ile alindi, Barusso da zamaninda menajer onerisi ile alindigini dusunuyorum, Dieng ise uzun zamandir scout ekibinin takip ettigi ve teknik ekibe onerdigi bir oyuncu. Scout ekibinin buldugu her oyuncu iyi cikacak diye bir sey yok ama yaptiginiz kiyaslama dogru bir kiyaslama degil. Profil olarak da Etebo’dan farkli, ayni sizin gibi videolara bakarak degerlendiriyorum. Burada hic kimse misir ligini takip etmiyordur herhalde.
Bu tarz genc ve tempolu afrika’li oyuncular tutarsa rahatlikla PL’e satabilirsin, son yillara bakarsak Badou Ndiaye, Ndong, Seri, Lemina, Amartey, Onyeka, Wanyama, Nakamba, Nampalys Mendy, Bissouma, Etebo, Gueye ornekleri var.
Yunus alt yapimizdan cikan acik ara en sisirilmis balondur. Kendisinden cok cok daha yetenekli adamlar fiziksel eksikleri yuzunden yok olup gitti. Onda da ust duzey futbolcu olacak disiplin gozukmuyor. Bosuna hayal kurmayalim.Yunus keremden de,bay dan da daha iyi.5-6 maç ısrarla şans versek büyük bir yetenek kazanıcaz.Neden yok pahasına elden çıkartılmaya çalışıyor hiç anlamıyorum.altyapidan bedava çıktı diye yuzune bakılmıyor.
Yunus elimizdeki bence en potansiyelli adam gelişmesi için illa bir yere yollamak gerekli değil ki renktas.Öyle diyonuzda rizede şans bulup sürekli oynarsa daha iyi gelişmezmi. Ha bana kalırsa gönderdiklerimizn hiçbiri rizede çok fazla süre almayacaktır ama Yunusta potansiyel varsa formayı kapması lazım rizede.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi