- 11 Haziran 2015
- 39.723
- 28.174
- 2.193
önemli olan önde görüp görmeme mi senceMert'i Muslera'nın önünde görüyorsan seninle gece gece işimiz çıkacak![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önemli olan önde görüp görmeme mi senceMert'i Muslera'nın önünde görüyorsan seninle gece gece işimiz çıkacak![]()
Mert 2 senedir yoklarda. Muslera'nin yerine yerli bir kaleci alinacaksa Fener'in yaptigi gibi ya genc potansiyelli kaleci alip sabir gostereceksin ya da Muslera'dan daha iyisini getireceksin paran varsa. Diger seceneklerin hepsi aptallik olur.önemli olan önde görüp görmeme mi sence
Mert 2 senedir yoklarda. Muslera'nin yerine yerli bir kaleci alinacaksa Fener'in yaptigi gibi ya genc potansiyelli kaleci alip sabir gostereceksin ya da Muslera'dan daha iyisini getireceksin paran varsa. Diger seceneklerin hepsi aptallik olur.
Sayın adminim şu durumda herhangi bir canlı bile Muslera denilen elemandan daha iyidir.Mert 2 senedir yoklarda. Muslera'nin yerine yerli bir kaleci alinacaksa Fener'in yaptigi gibi ya genc potansiyelli kaleci alip sabir gostereceksin ya da Muslera'dan daha iyisini getireceksin paran varsa. Diger seceneklerin hepsi aptallik olur.
Muslerada zaten ne yapti son seneler PSV Maci Ortada, en iysi 1ci önerin olur Genc yetenekli kaleci koyup sabir gösterecen.Mert 2 senedir yoklarda. Muslera'nin yerine yerli bir kaleci alinacaksa Fener'in yaptigi gibi ya genc potansiyelli kaleci alip sabir gostereceksin ya da Muslera'dan daha iyisini getireceksin paran varsa. Diger seceneklerin hepsi aptallik olur.
2 macta adami sildiniz yere batirdiniz, yapmayin bu kadar da gunluk yasayan Galatasaray taraftari olmayi birakin lutfen. 10 yildir adamin her macini izledim evet kotu maclari oldu kabul ama bitmis falan nedir ya? Daha 35 yasinda bu sezon bir gorelim bitmis mi anlariz sonra.Sayın adminim şu durumda herhangi bir canlı bile Muslera denilen elemandan daha iyidir.
Genç kaleciyi direkt kaleye monte etmek en doğrusu yoksa bu eleman bizi daha çok batıracak.
Bu herife hiç güvenmiyorum. 2 Maçtır yokları oynuyor ve böyle de devam edeceğini düşünüyorum.
2.5 Gibi ciddi bir para alıyor. Dünyada o yaşta bu parayı alan sayılı kaleci var. Artık yolları ayırmamız gerekiyor.
İnş vardır da 15 olsun. Pazarlık yaparsın beğenirsen 15 de alırsın. Hiç olmazsa altyapı gibi olmayız. Parlat gönder.Belli değil ama olursa 15 milyon olur. Ne anladıysak.
15'in neyini pazarlik yapacan?İnş vardır da 15 olsun. Pazarlık yaparsın beğenirsen 15 de alırsın. Hiç olmazsa altyapı gibi olmayız. Parlat gönder.
Görüşlerinize saygım var ancak ben 14-15 şampiyonluğu dışında herhangi bir "ciddi derecede" katkısı olduğunu düşünmüyorum.2 macta adami sildiniz yere batirdiniz, yapmayin bu kadar da gunluk yasayan Galatasaray taraftari olmayi birakin lutfen. 10 yildir adamin her macini izledim evet kotu maclari oldu kabul ama bitmis falan nedir ya? Daha 35 yasinda bu sezon bir gorelim bitmis mi anlariz sonra.
Belki 15'e de vermiyorlar. Hiç olmazsa elinde bir şey olur. Opsiyonsuz adam kiralamak dünyanın en saçma işi bence.15'in neyini pazarlik yapacan?Sanki bir stopere cift haneli bonservis odeyecek durumumuz var. Olsaydi Gedson'u alirdik mesela cift haneli rakama.
Birde 3 seneye bagliyorsun kontratini gelde gönder simdi.Sayın adminim şu durumda herhangi bir canlı bile Muslera denilen elemandan daha iyidir.
Genç kaleciyi direkt kaleye monte etmek en doğrusu yoksa bu eleman bizi daha çok batıracak.
Bu herife hiç güvenmiyorum. 2 Maçtır yokları oynuyor ve böyle de devam edeceğini düşünüyorum.
2.5 Gibi ciddi bir para alıyor. Dünyada o yaşta bu parayı alan sayılı kaleci var. Artık yolları ayırmamız gerekiyor.
Daha en son sampiyonlugumuzu unuttun. Ondan sonraki sezonda iyidir lakin sampiyon olamadik. Basaksehir olmustu.Görüşlerinize saygım var ancak ben 14-15 şampiyonluğu dışında herhangi bir "ciddi derecede" katkısı olduğunu düşünmüyorum.
3 lü savunma ve fatih terim birlikteliğineMuslera-Tanganga-Alpaslan-Marcao-Boey-Cicaldau-Taylan-Berkan-Pva-Moffi-Mohammed
![]()