Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekibimizin hücum hattında ve orta sahasında atletizm yönünden sıkıntı var.

hamlelerimizi buna göre yapmalıyız.

önemli olan önde görüp görmeme mi sence
Mert 2 senedir yoklarda. Muslera'nin yerine yerli bir kaleci alinacaksa Fener'in yaptigi gibi ya genc potansiyelli kaleci alip sabir gostereceksin ya da Muslera'dan daha iyisini getireceksin paran varsa. Diger seceneklerin hepsi aptallik olur.

Kuru tarzinda bir oyuncu sartoglusart

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Mert 2 senedir yoklarda. Muslera'nin yerine yerli bir kaleci alinacaksa Fener'in yaptigi gibi ya genc potansiyelli kaleci alip sabir gostereceksin ya da Muslera'dan daha iyisini getireceksin paran varsa. Diger seceneklerin hepsi aptallik olur.

yazdım zaten gençlerden birini alamayacaksak eğer diye, mert veya x biri farketmez idare edebilecek seviyede olması yeterli, okan kocuk olsaydı kendısini her ne kadar beğenmesemde sırf 2 kanatta da yabancı oyuncu kullanabilmek için okan'ın oynamasını isterdim

Sayın adminim şu durumda herhangi bir canlı bile Muslera denilen elemandan daha iyidir.

Genç kaleciyi direkt kaleye monte etmek en doğrusu yoksa bu eleman bizi daha çok batıracak.

Bu herife hiç güvenmiyorum. 2 Maçtır yokları oynuyor ve böyle de devam edeceğini düşünüyorum.

2.5 Gibi ciddi bir para alıyor. Dünyada o yaşta bu parayı alan sayılı kaleci var. Artık yolları ayırmamız gerekiyor.

Muslerada zaten ne yapti son seneler PSV Maci Ortada, en iysi 1ci önerin olur Genc yetenekli kaleci koyup sabir gösterecen.

Geri dörtlümüz şu anda Türkiye'nin en iyisi ancak orta sahamız ilk 8 kötüye girer bence en önemli mevki de birsürü bilinmez adam var.Alex kapalı kutu,Taylan bence net bir adam değil.Berkan'in ne vereceği belli değil vs vs.Soyle bakmak lazım eksimiz çok ve bence o saçma takıma elenebiliriz de bence ancak planlama önemli.

Sayın adminim şu durumda herhangi bir canlı bile Muslera denilen elemandan daha iyidir.

Genç kaleciyi direkt kaleye monte etmek en doğrusu yoksa bu eleman bizi daha çok batıracak.

Bu herife hiç güvenmiyorum. 2 Maçtır yokları oynuyor ve böyle de devam edeceğini düşünüyorum.

2.5 Gibi ciddi bir para alıyor. Dünyada o yaşta bu parayı alan sayılı kaleci var. Artık yolları ayırmamız gerekiyor.
2 macta adami sildiniz yere batirdiniz, yapmayin bu kadar da gunluk yasayan Galatasaray taraftari olmayi birakin lutfen. 10 yildir adamin her macini izledim evet kotu maclari oldu kabul ama bitmis falan nedir ya? Daha 35 yasinda bu sezon bir gorelim bitmis mi anlariz sonra.

geçen sezon ligde

fatih öztürk çöpü-> 8 maçta 5 gol yemiş
okan kocuk-> 10 maçta 11 gol yemiş

muslera-> 22 maç 20 gol yemiş

yerli idare edebilecek veya potansiyeli olan yine idare edebilecek bi kaleci çok çok güzel olurdu çok

2 kanatta da yabancı kullanabilirdik bi ihtimal

İnş vardır da 15 olsun. Pazarlık yaparsın beğenirsen 15 de alırsın. Hiç olmazsa altyapı gibi olmayız. Parlat gönder.
15'in neyini pazarlik yapacan? :) Sanki bir stopere cift haneli bonservis odeyecek durumumuz var. Olsaydi Gedson'u alirdik mesela cift haneli rakama.

2 macta adami sildiniz yere batirdiniz, yapmayin bu kadar da gunluk yasayan Galatasaray taraftari olmayi birakin lutfen. 10 yildir adamin her macini izledim evet kotu maclari oldu kabul ama bitmis falan nedir ya? Daha 35 yasinda bu sezon bir gorelim bitmis mi anlariz sonra.
Görüşlerinize saygım var ancak ben 14-15 şampiyonluğu dışında herhangi bir "ciddi derecede" katkısı olduğunu düşünmüyorum.

AJANSSPOR-HABER
Yeni sezon öncesi transferleri sürdüren Galatasaray, bir isimde daha mutlu sona ulaştı.
Habertürk ve A Spor’un haberlerine göre sarı-kırmızılılar, Tottenham'ın genç stoperi Japhet Tanganga'yı 1 yıllığına kiraladı.

Savunmaya dinamizm ve atletizm getirecek​

Galatasaray'ın 22 yaşındaki futbolcuya 1.2 milyon Euro maaş vereceği öğrenildi. İngiliz futbolcu atletik yapısıyla ön plana çıkıyor.

İngiltere U21 Milli Takımı'nda oynadı​

Tottenham altyapısından yetişen Tanganga, önceki sezon A takıma çıkarken 2 sezonda toplam 26 resmi maçta görev aldı. Genç stoper 2 kez de İngiltere U21 Milli Takımı'nda forma giydi.

!!!!!!!

Birde 3 seneye bagliyorsun kontratini gelde gönder simdi.
Bizimkiler cok Malca hareket ettiler son senelerde en Malca olanida bu.

Görüşlerinize saygım var ancak ben 14-15 şampiyonluğu dışında herhangi bir "ciddi derecede" katkısı olduğunu düşünmüyorum.
Daha en son sampiyonlugumuzu unuttun. Ondan sonraki sezonda iyidir lakin sampiyon olamadik. Basaksehir olmustu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt