Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veya yerine yabancı koyup(gerçi yabancı kanat oyuncumuzda yokta o profilde) başka mevkide yabancı yerine Türk oynatıyosun. 1 Türk sakatlığı 2 mevkiyi etkiliyor.

Sene başından beri diyordum stopere ve sol beke Türk oyuncusu gerekiyor diye alternatif,Umut Meraş ve Kaan Ayhan çözseydik elimiz çok rahat olurdu
çok para istiyorlar malesef.kaan o kadar para etmez.sınır olmasa 2-3m alınacak oyuncu

Gedson/Halil/Morutan ile kapayacağız.
Gedson taylan-berkan/cic
Kerem/halil/morutan
arka 4 lü full yabancı, halil yoksa mohammed, ortada taylan berkan olursa kerem yerine babel vb

Spurs taraftarlarin yorumlari

Sağ tarafa yazılacak en iyi topcunun ogulcan oldugu kanaatindeyim, lige kadar dava mevzusu halledilmeli

Boey - Luyi - Marcao - PVA
Taylan - Berkan
Oğulcan - Cica - Kerem
Mo

8 Eylül'den sonra:

Boey - Tanga - Marcao - PVA
Taylan(Berkan) - Gedson
Oğulcan - Cica - Kerem
Mo​

Bekledikleri gibi gelişmemiş. Biri diyor ki Tanganga 22 yaşında aslında genç değil diyor, alt yapıdan çıktığı için bize öyle geliyor diyor. :red:

Onun yaşında Sanchez Dünya Kupası'nda dikkat çekiyordu, Eric Deir zaman zaman maçlara kaptan olarak çıkıyordu vs. yazmışlar.

1 senelik kiralık opsiyonsuz stoper demek Luyindama'dan hocanın umudu var demektir.
Hocayı bilmem de benim hala umudum var. Opsiyonsuz adam gelmesin artık. Luyi fizyoterapi ile belki düzelir ne bileyim. Yürüyemez denen adam fizyoterapiyle yürüdü, dizi döndürmek bunun yanında daha da olası geliyor.

Acilen fizyoterapiyi bilen alman bir fizyoterapist.

1 sene oynatiriz överiz sezon sonu gelir opsiyonu olmadigi icin geri döner Oyuncu bizi ister Tottenham vermez sonra oyun yeniden baslar

♻️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt