Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafanın bonservisi alınmayacak yüksek ihtimal. Sahada ağırlık koyması lazım. Potansiyelini gösteremiyor bir türlü.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çoğumuz hocanın birine taktımı napsa fayda etmeze kanaat getirmiş.eğer mustafaya takık olmuşssa futbol olarak kazanç elde edemiyorsak adamın taliplileri var,gider 4,5 ödersin 10-12 arası satarsın hiç yoktan para kazan.bu da bi ticaret .sen opsiyonu kullanmasan avrupadan bi takım gider 8-9 arası alır parlatır 25-30 satar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Korkum o ki halil gelse hoca mustafayı tamamiyle siler.hani diyorya orta saha oyuncusu gibi koşmalı.koşsaa bile genede keser.halilin gelmesini istiyorum ama mustafanında silinmesini istemiyorum.çocuğa ciddi şekilde haksızlık var ve buna karşıyım

Bence Mustafa'yı silmek Halil'e de zarar verir. Çünkü rakip oyuncular Mustafa ile uğraşırken Halil'in kendine boşluk yaratması daha olası. Halil'i en uca tek başına atarsak rakip stoperlerin kucağına atıp, etkisini düşürmüş oluruz. Halil Mustafa ile birlikte çok daha etkili olur.

Mustafanın bonservisi alınmayacak yüksek ihtimal. Sahada ağırlık koyması lazım. Potansiyelini gösteremiyor bir türlü.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi pas, orta gelmiyor ki adama. Brezilyalı Ronaldo gibi tek başına atak yapıp gol atmasını mı bekliyorlar Mustafa'dan? Diagne içinde aynısı söyleniyordu ama pas gelince atabildiğini gördük. Bizim sorunumuz forvette değil ona top atamamakta. Yıllardır creatif bir oyuncumuz olmamasının eksikliği var.

tek forvetle lıg yurumez falcao zaten top felan oynamıyor mustafanın yanına halıl sart hatta bır forvet daha bıle lazım 2006 dakı gıbı forvet sayımız fazla ve ıyı olması lazım

Ben sana diyim renktaş hoca mustafayı silmişsse ve halilde gelmişsse mustafayı gönderir bana halil oğulcan babel yeter der.bu adam bunu yapar emin ol yapar.böyle garip hareketlere sahip bi hoca

Muslera
Boey Tanganga Marcao Pwa
Dieng
Berkan Cicaldau
Morutan Halil Barış

hocanın kafasındaki 3 yerli oyunculu kadro böyle bişey muhtemelen
kerem halıl alınırsa halıl barıs berkan taylan bu oyuncular zaten bunun ıcın alınıyor ama mustafa mohammed as forvet olarak cıkacaktır halıl dırek golcu olarak degıl yeteneklerınden dolayı alınıyor

Bence Mustafa'yı silmek Halil'e de zarar verir. Çünkü rakip oyuncular Mustafa ile uğraşırken Halil'in kendine boşluk yaratması daha olası. Halil'i en uca tek başına atarsak rakip stoperlerin kucağına atıp, etkisini düşürmüş oluruz. Halil Mustafa ile birlikte çok daha etkili olur.
Zaten son maçlarda denemişti bunu. Halil baya etkili olmuştu. Halil direkt santrafor değil zaten.

Ben sana diyim renktaş hoca mustafayı silmişsse ve halilde gelmişsse mustafayı gönderir bana halil oğulcan babel yeter der.bu adam bunu yapar emin ol yapar.böyle garip hareketlere sahip bi hoca

Babel sene sonunda gıdıcı Ogulcan forvet olarak dusunuluyordur ama Burak Drogba Umut gıbı dusunmek lazım Halıl Mustafa Mohammed Ogulcan tarzı dıye dusunuyorum tek forvetle yurumez cunku elındekı net golcu Mustafa Mohammedı bırakmaz hoca

Halil sola yakın
Halil- Muhammed-Morutan modeli sağ açık
gibi bir sistem olabilir
Halil de şut da var

Biz bir türlü ucuz genc oyuncu bulamiyoruz veya alamiyoruz. Türkiyede pilot takimi yerine afrika veya güney amerikadan bir takim satin almak gerek, sonra prof. Elemanlar göndereceksin oraya külübü yönetsinler diye, ancak bu sekilde genc ve kaliteli oyuncu sahibi oluruz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu gazetecilerin birisi de sormuyor senin momo ile alıp veremediğin ne?

fişek gibi topçuydu herif geldiğinde.

tek ihtimal var hocanın takmasının; istanbul alemlerinde takılma durumu.

Bende onu diyorum iste. 3 yillik planlanmayla yola cikiyoruz diyorlar sonra yine kiralik bela ariyorlar. Sinir bozucu
Her oyuncuyu bonservisiyle alamayız. 1 sene kiralık demek bir bakıma Luyindama'dan bu süreçte toparlamasını beklemek de olabilir.

Bonservisiyle alabileceğimiz stoper var da biz mi almadık. Faes'i istesen 10 çekerler.

Tanganga'yı çok beğenmem ama olayı bu açıdan da değerlendirmek lazım.

Seneye yabancı kontenjanı düşeceği için 1-2 kiralık yabancıya yönelmemiz normal. 14 kalıcı kontratlı yabancı önümüzdeki yıl başımıza iş açar.

Seneye Tanganga'nın bonservisinin alınması mümkün olmaz. Yerine Türk stoper bakarız

Seneye yabancı kontenjanı düşeceği için 1-2 kiralık yabancıya yönelmemiz normal. 14 kalıcı kontratlı yabancı önümüzdeki yıl başımıza iş açar.

Seneye Tanganga'nın bonservisinin alınması mümkün olmaz. Yerine Türk stoper bakarız
Sınır daha fazla düşmez

şu gazetecilerin birisi de sormuyor senin momo ile alıp veremediğin ne?

fişek gibi topçuydu herif geldiğinde.

tek ihtimal var hocanın takmasının; istanbul alemlerinde takılma durumu.
Kovid üstüne iki diz sakatlığını başka birisi mi yaşadı?

şu diagneden ne istiyoruz anlamıyorum adamı alan biziz oynatamayn hoca , gitdiyorsun gidiyor kiralık sesini çıkarmıyor kötü bir açıklaması yok dursun yedekte
2.5 milyon euro maaş almamasını istiyoruz, gayet net.

Yıllardır adam geçebilen, forvete ara pas bırakabilen, kornerden frikikten kafaya top kesebilen hücumcu creatif bir adamımız yok. En son Şino vardı ondan beri yok. Belhanda bunun için alındı güreşçi çıktı.

Yıllardır bunu söylüyoruz ama bir türlü bu tipte bir adam alınmıyor. Sonra forvetleri eleştiriyoruz. Diagne bu ligin gol kralı, Mustafa da iyi bir bitirici ama pozisyon oluşturamıyoruz bunlara. Sonra da Terim kafayı bunlara takıp cezalandırıyor, yani garip guraba işlerle seneler geçti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt