Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.929
- 11.257
- 1.838
gündemimizde olmayan isimleralın şu tanganga gedson morutanı başlarım artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gündemimizde olmayan isimleralın şu tanganga gedson morutanı başlarım artık
Son yıllarda STSL 'de yapılmış en büyük transferler Falcao ve Özil 'di de ne oldu reis ?Alex büyük transfer.Bu yıl adından çok bahsediriz.Biz almaliydik.
Taylan ve Berkan 'ın çift 6 olarak oynadığı 4-2-3-1 gibi bir düzene dönmekten yanayım, çünkü tek defansif orta sahayla oynayacaksan bu Taylan veya Berkan olamaz tabiri caiz ise Casemiro 'nun Fabinho 'nun yaptığı gibi defans yönüyle orayı tek başına tutabilecek bir oyuncu lazım
4-1-4-1 düzeninde Taylan da Berkan da öyle muazzam defans oyuncuları değiller, bu dediğim yanlış anlaşılmasın defansif bire bir kazanabilirler, çok fazla top çalma sayıları olabilir hatta enerjileriyle mücadeleriyle çok önemli oyuncular da olabilirler ama işin bir de defansif oyun kısmı var. Taylan da Berkan da öyle çok iyi pozisyon alabilecek defansif oyunları oynayabilecek oyuncular değiller. bu düzende devam ettiğimiz sürece daha çoook Marcao 'ya Luyindama 'ya söveriz, yarın Tanganga gelir herşeyin değişeceğini sanarız da o da çare olmaz
Eğer "gerçek" bir defansif orta saha gelmeyecekse ki yerli oynatmak zorunluluğumuzdan dolayı geleceğini pek sanmıyorum Taylan ve Berkan ikilisi çift 6 numara gibi oynamasından yanayım. Büyük ihtimalle diğer partnerleri Cicaldau olacağı için
Gibi bir şey olur...
Taylan-Berkan
Cicaldau
Alex büyük transfer.Bu yıl adından çok bahsediriz.Biz almaliydik.
sampiyon belli
Kimseye eyv.miz yok diyorsun
Mok atar.Milletin mok atacağı kesin zaten.Alex iyi transfer.Eger oynamak için geldi ise bu ligde 15 gol,15 asist rahatça yapar.Herseye mok atmayalım.
Küçük Alex, büyük Alex olurdu fena mı?Uzun zamandır küçük büyük kullanılmıyor soyadı var artık
O zaman da aklıma şu geliyor, eğer hem Gedson hem Halil transfer edilirse Fatih Terim 'in geçen sene sezon ortasında denediği 4-3-1-2 gibi bir düzendeGedson ve Tanganga geldi diyelim. Nasıl kadroya 3 türk yazıcaz merak ediyorum. Taylan-Berkan-Cica-Gedson yapıp Gedsonu sağa atar Terim' de herhalde Benfica gibi.
Kongo'da doğsa büyüse de kötü stoper derim, ayrım yapmıyorum.İyi stoper demem için oyuncunun teknik, fizik, devamlılık yanında mental ve psikolojik olarak da hazır olması lazım.Asil ırkçılık sizde,adam İngiltere'de yetişiyor ise iyi Lyundama gibi Kongo'da yetişiyor ise kötü.Halbuki aynı insan bunlar.İyi olsa iyi de deriz zaten.Bana göre Lyundama fersah fersah üstün diyorum zaten,biz bu profilde oyuncu alırsak kalite artmaz, sadece sayı artar.Uyariyorum.
Demeseydin keşke renktaş, GSC tespiti ırkçılık olarak algılıyor.Biz de yapıyoruz kanka aynısını. Türk insanının genlerinde var sanırım. Bi yerden sonra sapıtıyor