Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
EvlatFutbolcu demeye bin şahit lazım. Fatih Terim neyini beğeniyor bu adamın yemin ederim bıktım artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvlatFutbolcu demeye bin şahit lazım. Fatih Terim neyini beğeniyor bu adamın yemin ederim bıktım artık
biz skor taraftarıyızİzlemeden bile yapılan kötü yorumu tatan bir takıma sahibiz![]()
ps;
trabzonspor -molde macinda
trabzon ,rakibin forvet bolgesindeki 3luden en cok dikkat etmesi gereken;
9nolu *omoijuanfo isimli 188lik golcu.... gecen sezonun en efektif ve verimli oyuncusu idi kendileri adina...
bu sezona da iyi basladi. bos birakilirsa yazmasi ,asist yapmasi keza olagan...
digeri ise; uclunun solundaki 22lik *brynhildsen....
yedeklerden girerse oyuna *eikrem cok etkili olur kanisindayim.gole yatkin asiste yatkin ortasaha oyuncusu....
Isin garip tarafi o yaslilarla oynasa belki turu gececek. Takim kuruyorsun tamam gönderecen tamam ama önce su turu gec.çok saçma bir takımımız var. pahalı bir takım ama pahalı olmasının sebebi oynamayan oyuncular.
oynayanlara bakarsak luyindama ve marcao haricinde ciddi yatırım yaptığımız tek adam yeni gelen berkan. babel de sayılabilir ama onu da istemiyoruz zaten.
hiç ideal bir durum değil.
para bastığımız adamların ihtiyar olması zaten felaket bir durum
öte yandan ciddi şeyler beklediğimiz oyuncuların da ya tutursa tarzı transferler olması da sıkıntılı. kerem'den, taylan'dan, aytaç'tan, daha bir sezon oynamış olan berkan'dan, boey'den bizi sürüklemelerini bekliyoruz. bu adamlar kötü değil belki ama hepsi soru işareti. kötü oynasalar büyük bir hayal kırıklığı olarak nitelenmezler. hiç biri garanti gözüyle bakılacak oyuncular değil.
bu tablo çok sorunlu bir tablo.
galatasaray ihtiyarlarla, emeklilerle başarıya ulaşamaz burası kesin
ama maliyeti kısarak yaptığımız ya tutarsa tarzı hamlelerle de nereye varırız orası da belirsiz.
Sağ kanata ve göbeğe net kalite asistci golcü iki adam almaz isek bu takım orta sahada top çevirip durur.
enseyi karartmaya gerek yok
tanganga,gedson,makarov 3lüsüyle taş gibi takım oluruz
Gedson dan önce yaratıcı oyuncuya ihtiyacımız var.enseyi karartmaya gerek yok
makarov muenseyi karartmaya gerek yok
Gedson değil inceci lazım bize.Gedson bende gelsin isterim ancak acil ihtiyacimiz inceci biri.berkan gedson cicaldau ortada ezeriz sağ açığa da yardıran biri tamamdır
Gedson degilde dieng gelse yine iyi ama kaleci pozisyonuda da var cok düsündüren.enseyi karartmaya gerek yok
Aga gel yarın ft nin yerine şu takımın başına geçtrabzonun macindan once ustteki yorumu yapmistim.
az once baktim,
bahsini ettigim oyunculardan *brynhildsen 2 gol 1 asistle maca damga vurmus......
rakip izleme analizlerinde yeteri kadar calisilmamis gorunuse gore...
bizde keza psv eslesmesinde benzer yetersizlikteydik rakip analizine yonelik.