Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 tane kaliteli adam lazım.palavradan geleceğe yatırım falan değil ,4 net kalitesi tartışılmaz adam almalılar.bu kadar yalan vaat verip GS başkanı olan birini daha hatırlamıyorum.bu maç ve PSV maçı GS marka değerine büyük darbedir.

ps;

trabzonspor -molde macinda
trabzon ,rakibin forvet bolgesindeki 3luden en cok dikkat etmesi gereken;
9nolu *omoijuanfo isimli 188lik golcu.... gecen sezonun en efektif ve verimli oyuncusu idi kendileri adina...
bu sezona da iyi basladi. bos birakilirsa yazmasi ,asist yapmasi keza olagan...
digeri ise; uclunun solundaki 22lik *brynhildsen....
yedeklerden girerse oyuna *eikrem cok etkili olur kanisindayim.gole yatkin asiste yatkin ortasaha oyuncusu....

trabzonun macindan once ustteki yorumu yapmistim.
az once baktim,
bahsini ettigim oyunculardan *brynhildsen 2 gol 1 asistle maca damga vurmus......
rakip izleme analizlerinde yeteri kadar calisilmamis gorunuse gore...
bizde keza psv eslesmesinde benzer yetersizlikteydik rakip analizine yonelik.

çok saçma bir takımımız var. pahalı bir takım ama pahalı olmasının sebebi oynamayan oyuncular.

oynayanlara bakarsak luyindama ve marcao haricinde ciddi yatırım yaptığımız tek adam yeni gelen berkan. babel de sayılabilir ama onu da istemiyoruz zaten.

hiç ideal bir durum değil.

para bastığımız adamların ihtiyar olması zaten felaket bir durum

öte yandan ciddi şeyler beklediğimiz oyuncuların da ya tutursa tarzı transferler olması da sıkıntılı. kerem'den, taylan'dan, aytaç'tan, daha bir sezon oynamış olan berkan'dan, boey'den bizi sürüklemelerini bekliyoruz. bu adamlar kötü değil belki ama hepsi soru işareti. kötü oynasalar büyük bir hayal kırıklığı olarak nitelenmezler. hiç biri garanti gözüyle bakılacak oyuncular değil.

bu tablo çok sorunlu bir tablo.

galatasaray ihtiyarlarla, emeklilerle başarıya ulaşamaz burası kesin

ama maliyeti kısarak yaptığımız ya tutarsa tarzı hamlelerle de nereye varırız orası da belirsiz.
Isin garip tarafi o yaslilarla oynasa belki turu gececek. Takim kuruyorsun tamam gönderecen tamam ama önce su turu gec.

Sağ kanata ve göbeğe net kalite asistci golcü iki adam almaz isek bu takım orta sahada top çevirip durur.Gedson filan lazım değil net yaratıcı bir adam lazım göbeğe.

Yedek kaleci yok , duran top kullanacak oyuncu yok taraftar dert ediyor , Fatih Hoca dert etmiyor

Git gide Şenol Güneş 'e dönüşüyor, biri Milli takımı diğeri Galatasaray 'ı bataklığa çekmekle meşgul aralarındaki tek fark bu sanırım, yoksa maçları izleerken Milli takım forması ve Galatasaray formalarını değiştirelim oynanan oyun arasında en ufak bir fark kalmadı. Aynı amaçsız oyuncu grubu evlatçılık aynı inat aynı bahane bulma becerisi

trabzonun macindan once ustteki yorumu yapmistim.
az once baktim,
bahsini ettigim oyunculardan *brynhildsen 2 gol 1 asistle maca damga vurmus......
rakip izleme analizlerinde yeteri kadar calisilmamis gorunuse gore...
bizde keza psv eslesmesinde benzer yetersizlikteydik rakip analizine yonelik.
Aga gel yarın ft nin yerine şu takımın başına geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt