Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.054
- 13.004
- 2.538
Hemen simdi Farioli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renkdaşım takımda bir şey değişse çok şey değişecek sen ben anladık onu da ah işte herkes çok geçmeden bi anlayabilseadam camiayı herkesten iyi biliyor malesef bir şekilde manipule etmeyi başarıyor sonunda. Bu sezon guardiola olsaydı takımda ve şu sonuçları alsaydı adamın evini yakarlardi muhtemelen, adamlar gelmiş ömerin olmayan yeteneğini eleştiriyorama bunu oynatan, sözleşme uzattiran adama falan tek laf yok
sorunumuz kesinlikle kadronun kalitesizligi falan değil, 4 senedir kendisine daha bi iskelet yaratamayan hoca da
buna da ffp vardı diyor rdaslarimiz, senin hocan oyuncuya değer katmak zorunda oyuncu satamamak sadece yönetimlerin ssucu değil hocada da pay var.
Bugün yeni gelen transferler 40 yıldır kulupteymis gibi taş gibi oynuyor, kaç sezondur takımda olan adamlara bak hepsi ceset
Neyse bunu göremeyen adamlar için fazla konuşmaya gerek yok devam
Üstadım söylentisi bile istifa ettirir, yeterki Burak başkan kesin bir dille yalanlamasın.hoca yabancı futbolu bilen bir sportif direktöre katlanamaz evet ama hiçbir sportif direktörde bunun olduğu yere gelmez yav, dertsiz başına kim dert alacak
nerde o günlerrenkdaşım takımda bir şey değişse çok şey değişecek sen ben anladık onu da ah işte herkes çok geçmeden bi anlayabilse
Tekrarı var mıKötü oynamamisiz. Önde fena kacirip, arkada bi berk iyi mallamis + nando/aytac ortakligi
berkan top class olacak bu belli. Pva+ Boeyi getirene 1000kere sükür.
biz böyle adamla yangından mal kaçırır gibi alelacele sözleşme uzattık .Ömer bugün boşa çıksın alan olmaz sıfır şaka
Akli olan insan düşünür.kerem ve baris yetenekli ama bu kadar yükü kaldırabilirler mi?yunusta sans bulamayacak diye kiralik gidiyo zaten.babel değnek tutan bi dede artik.hucuma 3 kaliteli yabanci lazimHaklı olabilirsin