Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam camiayı herkesten iyi biliyor malesef bir şekilde manipule etmeyi başarıyor sonunda. Bu sezon guardiola olsaydı takımda ve şu sonuçları alsaydı adamın evini yakarlardi muhtemelen, adamlar gelmiş ömerin olmayan yeteneğini eleştiriyor :D ama bunu oynatan, sözleşme uzattiran adama falan tek laf yok
sorunumuz kesinlikle kadronun kalitesizligi falan değil, 4 senedir kendisine daha bi iskelet yaratamayan hoca da

buna da ffp vardı diyor rdaslarimiz, senin hocan oyuncuya değer katmak zorunda oyuncu satamamak sadece yönetimlerin ssucu değil hocada da pay var.

Bugün yeni gelen transferler 40 yıldır kulupteymis gibi taş gibi oynuyor, kaç sezondur takımda olan adamlara bak hepsi ceset

Neyse bunu göremeyen adamlar için fazla konuşmaya gerek yok devam
renkdaşım takımda bir şey değişse çok şey değişecek sen ben anladık onu da ah işte herkes çok geçmeden bi anlayabilse

Burak baskan beni sportif direktor yapsinilk isim floryanin kapi bekcisini degistirmek olurdu

Sonrasi malum suan orda calisan 1 kisiyi bile sokturmazdim tdsinden semsiyecisine kadar kimse giremezdi esyalarinida kapi onune atardim

Değişe değişe değişcez değişmezse değiştircez cümlesini Burak başkan kullansa nasıl olur acaba

son zamanlarda şu sakatlıktan döndü yeaaa toparlar denilip aylardır, haftalardır eski haline dönemeyen oyuncular için de hala bahane sakatlık oluyor ya vallahi akıl durulması, trajikomik. dünyanın başka hiçbir takımında sakatlık olmuyor ztn biz icat ettik sakatlanmayi...

komik olan ne peki? bu adamlar bizden gidince bangır bangır oynuyor :D aynen kardeşim sakatlık geriye atıyor adamları evet aynen :D :D sakatlık, güzel bahane. çok güzel çalışıyor ya takım sakatlık salmiyor peşlerini sanki kafaları koptu oyuncuların

Kötü oynamamisiz. Önde fena kacirip, arkada bi berk iyi mallamis + nando/aytac ortakligi

berkan top class olacak bu belli. Pva+ Boeyi getirene 1000kere sükür.

Bu defans mı aciliyet hani morutan sorusuna daha acil yerler var dendi ya bu acil yer orta saha ise berkan mı taylan mı kesilecek romen cical oynarken, nere acil anlamadım. Orta saha şart stoperde eyvallah ama acil olan yaratıcı kanat.

Omar donar ozon ve seki gider 13 e ineriz 1 yabancı hakkı kalır 3 alacağız falcao ve feg fesih belli. Diagne giderse falcao da bir güzellik yaparsa halil alınırsa, hay sizin yabancı kuralınıza ırkçı tff

Artık Terim hakkında savunma yapanı yoksayıyorum. O saçma sapan argümanları ortaya koyuyorlar sırf hocayı yalamak için dayanamıyorum. Ban yememek adına denk gelenleri yok sayıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt