Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün o kadar canım sıkıldı ki maçı izlerken. Kasapla manavla oynayıp kazanamadık. Ön alan baskısı yok duran top organizasyonu yok hücumda çoğalabilme yok. Ne bok yapıyor bu takım allah aşkına ne bok yapıyor bu takım? HOCA İSTİFA ET.

Ömer Bayram’ın takımından şutlanması için nöbetteyim. Bu transfer sezonu takımdan gidecek

Hocanin taktigi kararlarini son zamanlarda begenmiyorum.

Aldigimiz oyuncularin 80% Rotasyon oyunculari malesef.

Simdi tek tek bakalim...
Luyindama düzelmiyor... Stoper yok.
Önlibero... Taylan Berkan Cici Aytac - Kötü oyuncular degil ama Galatasaray seviyesindemi bunlar? Cici bilmiyorum, Berkan iyidi. Taylan sakatliktan cikti. Ne bilim, Melo Selcuk Sneijder Hamitlerden sonra bunlar 4 seviye altinda kaliyor.
Sag Acik, Yillardir Feghouli oynadi. Simdi Kerem. hmm eksik
Sol Acik Babel. Olurmu? Olmaz.
Duran Top desen yok...
Yaraticilik yok...
Ara pasi atacak bir adamin yok. Verkac yapacak adamin yok.

Terimde les gibi. Oyuncularda les.

Hic umut yok bende suan. Cidden, kalite eksikligi var.

Sahaya 11 tane adam çıkmış saçma sapan sağa sola koşuşturuyor, yetenekli olanlar bişeyler yapmaya çalışıyor, 20 dakkada falan pilleri bitiyor zaten. Muslera-Marcao-Lyuyi paslaşmalarnı izliyoruz top bizdeyken, ha onuda yapamadılar gol ve kırmızı yedik.

Transfer konuşacak hal kalmadı, haydi diyelim stoper de alındı sağ kanat da geldi üstüne üstlük bir orta saha daha alındı ne olacak ? Takım bir anda kendine gelip futbol oynamaya mı başlayacak ?

Fatih Terim takımın başında 5. sezonuna giriyor sahada futbol oynamakla uzaktan yakından alakamız kalmadı, iş keşke transfer işi olsa

Terim bu donemde kac tane adam alirdi

bilen varmi?

ustune kac para verdik?

Taraftar fazla karamsar. takim bir gecis doneminde. daha sezon baslamadi. yeni futbolcular yeni katildi, katiliyor. hele bir transfer sezonu bitsin. uyum surecini biraz atlatalim sonra isler duzelmezse yangin tayfa ortaya ciksin.

Aytac bir hatali pas verdi diye oyundan cikarken isliklandi. saka gibi. omere taktilar. Van aanholt geleli bir hafta oldu, kondisyon olarak hazir degil. 45 dakikalik kndisyonu var ve hoca cikartti. Devam edip kendisini sakatlasinmi? Yedegi Omer bayram. Sanki takimin 100 milyonluk butcesi varda hoca omer bayram konusunda israr ediyor. Tribundekiler bazen feci zarar veriyor takima. Bizim genc transferler hemen performans vermezse ortalik karisir. muslera 3 mac kotu oynadi. yorumlara bakiyorum, gelen gecen kufur ediyor. duygusal davranmaya gerek yok. yetersiz olursa gider, yenileriz ama el insaf 3 mac. Muslera gonderilip Dogan alemdar, Irfancan bahtiyar gelince sanki hersey duzelecek. Ilk kotu macta bunlarada kufur edecek taraftar var.

Seneye bankalar birligi antlasmasi basliyor. transfere para harcama sansi butun klupler icin cok zor olacak. satis yapilabilecek topcular ariyoruz. genclere yoneliyoruz. bu taraftarla uzun vadeli plan yapilmaz.

Ayrica dunku oynadigimiz futbol oyle rezalet falan degildi. bireysel hata yuzunden kirmizi kart + gol yedik. 90 dakika baska pozisyon vermedik, ustelik 4-5 net pozisyon kacirdik. Sacha, pva, berkan takima yeni katildi. Taylan, mostafa sakatliktan yeni cikti. ilk 11in cogu yeni topcularla kurulu ve hemen ust duzey futbol bekliyoruz. Biraz sabir beyler. Bu takima daha net 3-4 tane ilk 11 oyuncusu katilacak, uyum surecini atlatacagiz. 2 ay sonra bisey degismezse elestirin. O zaman bende elestiririm.

Gecmise bakinca 96-2000 donemi arasinda 4 sezonun 3unde kotu basladik. 2011-12 sezonunda buyuk degisim sonrasi yine kotu basladik. Gecis donemlerinde en onemlisi sabir.

Bence dünkü oyun olumsuz anlamda fazla abartiliyor yeni oyuncular yetişmeyen transferlere rağmen çok kötü oldugumuzu düşünmüyorum.. Saçma penaltı olmasa rahat yenecektik.. Oyun anlamında kaçan 3 gol hariç ilk yarı fena değildik bilhassa berkanin Babel ve PVAyi kaçırdığı pozisyonlarda son paslar düzgün olsa yine net pozisyonlarımız olacaktı.. 2. Devre saçma bir penaltı kırmızı ve mantıksız degisikliklerle işler değişti tabi..
Fatih hocanın geçen yıl bırakması gerektiğini söyledim defalarca ama bir şekilde yola çıktık kadroyu da yeniden kendi kuruyor en azından Ocak ayına kadar sabretmekte fayda görüyorum..Yeni transfer politikamız oldukça umut verici görünüyor geçmişteki hataları bir nebze unutup destek olmamız lazim..
Hemen hemen aynı şekilde düşünüyorum.
Net olan şey, bu takıma inceci bir kanat lazım. Dün de yazdım. Herkes şu kadroyla nasıl yenemiyoruz filan dedi ama bazı şeyler ezbere söyleniyor.

Babel yerine Sekidika olmalıydı dedim maçta, nitekim el freni olmak dışında hiçbir halt yapamadı Babel. Yav adamın maçta 1 tane başarılı çalımı var.
Kerem 11 oynamalı, zaten yabancı kuralı yüzünden istemesek de oynayacak mecburen. Ama dün Babel yüzünden asıl oynaması gereken yer olan solda değil sağda oynadı ve verimli olmadı. Dikkat edersen zaten paso sol tarafa geçti her fırsatta, sağ kanat bomboş kaldı ve Kerem yüzünden Boey de tek başına oynadı orada. Atakların alayı da zaten soldan yapıldı özellikle PVA orada iyi iş yaptı ama o da çıkınca Babel tam sıçtı.

Muhamed desen herif rezalet oynadı yav. Bu şekilde devam ederse opsiyonu kullanmayız, kullanmamalıyız zaten. Hoca da memnun değil ki opsiyonu kullanıp kullanmayacağımızı kendisi belirleyecek diyor her fırsatta.

Yerine Diagne'nin girmesi doğruydu ama yanlış zamandı. Diagne ile başlasak muhtemelen o ilk yarım saatte bir gol sıkıştırırdı. İyi oynuyorduk çünkü. Ama kimse Muhamed'in bu kadar kötü oynayacağını tahmin edemedi, hoca da dahil doğal olarak.

Velhasıl kelam, ileri üçlüde oynayan heriflerden biri ölmüş, diğeri yanlış yerde mecburen oynuyor, diğeri de felaket kötü başladı sezona. Bunları hesaba katınca, bence takım kötü değildi. İnceci eksiği vardı.

Sahaya 11 tane adam çıkmış saçma sapan sağa sola koşuşturuyor, yetenekli olanlar bişeyler yapmaya çalışıyor, 20 dakkada falan pilleri bitiyor zaten. Muslera-Marcao-Lyuyi paslaşmalarnı izliyoruz top bizdeyken, ha onuda yapamadılar gol ve kırmızı yedik.
Maç içinde 897979 tane geri pas yapmaya çalışırsan elbet bir tanesinde de hata olur, bugün FIFA bir karar alsın geri pas yapmayı yasaklasın Fatih Terim 'in şu takımı ne yapacağını şaşırır

Hemen hemen aynı şekilde düşünüyorum.
Net olan şey, bu takıma inceci bir kanat lazım. Dün de yazdım. Herkes şu kadroyla nasıl yenemiyoruz filan dedi ama bazı şeyler ezbere söyleniyor.

Babel yerine Sekidika olmalıydı dedim maçta, nitekim el freni olmak dışında hiçbir halt yapamadı Babel. Yav adamın maçta 1 tane başarılı çalımı var.
Kerem 11 oynamalı, zaten yabancı kuralı yüzünden istemesek de oynayacak mecburen. Ama dün Babel yüzünden asıl oynaması gereken yer olan solda değil sağda oynadı ve verimli olmadı. Dikkat edersen zaten paso sol tarafa geçti her fırsatta, sağ kanat bomboş kaldı ve Kerem yüzünden Boey de tek başına oynadı orada. Atakların alayı da zaten soldan yapıldı özellikle PVA orada iyi iş yaptı ama o da çıkınca Babel tam sıçtı.

Muhamed desen herif rezalet oynadı yav. Bu şekilde devam ederse opsiyonu kullanmayız, kullanmamalıyız zaten. Hoca da memnun değil ki opsiyonu kullanıp kullanmayacağımızı kendisi belirleyecek diyor her fırsatta.

Yerine Diagne'nin girmesi doğruydu ama yanlış zamandı. Diagne ile başlasak muhtemelen o ilk yarım saatte bir gol sıkıştırırdı. İyi oynuyorduk çünkü.

Velhasıl kelam, ileri üçlüde oynayan heriflerden biri ölmüş, diğeri yanlış yerde mecburen oynuyor, diğeri de felaket kötü başladı sezona. Bunları hesaba katınca, bence takım kötü değildi. İnceci eksiği vardı.
Üstadım bu takım Psv den 7 tane gol yedi, dün akşamki rakibi Sivas 5-6 tane atar evine yollardı. Ömrümüzde ilk defa maç seyretmiyoruz.

dünkü rakibin zayıflığını da göz önünde tutmak lazım. bizim en büyük problemimiz bence genç bi kadro kurmaya çalışmamıza rağmen o gençleri geliştirecek bir hocaya ve taktiksel seviyeye sahip değiliz. hücum ve defansif organizasyonu bukadar zayıf bi takımda genç oyuncu sahada ne yapacağını bilemez.

Rakibin zayıflığı konusunda katılıyorum elbet.. Açıkçası bizim ülkemize dediğin kriterlerde bir teknik adamin gelmesi çok zor gelse bile işini yaptırmiyorlar.. Ne adamlar geldi geçti çöp ilan edildi maalesef..
Bizim ciddi anlamda ülke olarak bir revizyona girmemiz gerekiyor aksi halde sadece futbolda böyle birşey beklemek hayal maalesef..

Aytaça yazık oldu ilk yarı gol pozisyonlarında orta yapan hep aytacti.ben abartıldığı kadar kötü oynadığını düşünmüyorum.muslera baktı uzaklaştıramıyor eliyle tutmalıydi topu, yapılacak en kötü hamleyi yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt