- 12 Ocak 2013
- 50.973
- 60.430
- 4.323
bıktık moruklardan artık değişim zamanı renktaşAynı şu utandığımız milli takım gibi, yok aga 65 yaş izerine takım çalıştırtmicaksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bıktık moruklardan artık değişim zamanı renktaşAynı şu utandığımız milli takım gibi, yok aga 65 yaş izerine takım çalıştırtmicaksın
Frikik üstadımız Ömer her topun başına geçtiğinde bir eli havada. Sanırsın bi bok yapacaklarMillet taktik teknik çalışıyor, hoca 3 senedir takımda bir tane duran top organizasyonu yok.
Hemen hemen aynı şekilde düşünüyorum.Bence dünkü oyun olumsuz anlamda fazla abartiliyor yeni oyuncular yetişmeyen transferlere rağmen çok kötü oldugumuzu düşünmüyorum.. Saçma penaltı olmasa rahat yenecektik.. Oyun anlamında kaçan 3 gol hariç ilk yarı fena değildik bilhassa berkanin Babel ve PVAyi kaçırdığı pozisyonlarda son paslar düzgün olsa yine net pozisyonlarımız olacaktı.. 2. Devre saçma bir penaltı kırmızı ve mantıksız degisikliklerle işler değişti tabi..
Fatih hocanın geçen yıl bırakması gerektiğini söyledim defalarca ama bir şekilde yola çıktık kadroyu da yeniden kendi kuruyor en azından Ocak ayına kadar sabretmekte fayda görüyorum..Yeni transfer politikamız oldukça umut verici görünüyor geçmişteki hataları bir nebze unutup destek olmamız lazim..
Maç içinde 897979 tane geri pas yapmaya çalışırsan elbet bir tanesinde de hata olur, bugün FIFA bir karar alsın geri pas yapmayı yasaklasın Fatih Terim 'in şu takımı ne yapacağını şaşırırSahaya 11 tane adam çıkmış saçma sapan sağa sola koşuşturuyor, yetenekli olanlar bişeyler yapmaya çalışıyor, 20 dakkada falan pilleri bitiyor zaten. Muslera-Marcao-Lyuyi paslaşmalarnı izliyoruz top bizdeyken, ha onuda yapamadılar gol ve kırmızı yedik.
Üstadım bu takım Psv den 7 tane gol yedi, dün akşamki rakibi Sivas 5-6 tane atar evine yollardı. Ömrümüzde ilk defa maç seyretmiyoruz.Hemen hemen aynı şekilde düşünüyorum.
Net olan şey, bu takıma inceci bir kanat lazım. Dün de yazdım. Herkes şu kadroyla nasıl yenemiyoruz filan dedi ama bazı şeyler ezbere söyleniyor.
Babel yerine Sekidika olmalıydı dedim maçta, nitekim el freni olmak dışında hiçbir halt yapamadı Babel. Yav adamın maçta 1 tane başarılı çalımı var.
Kerem 11 oynamalı, zaten yabancı kuralı yüzünden istemesek de oynayacak mecburen. Ama dün Babel yüzünden asıl oynaması gereken yer olan solda değil sağda oynadı ve verimli olmadı. Dikkat edersen zaten paso sol tarafa geçti her fırsatta, sağ kanat bomboş kaldı ve Kerem yüzünden Boey de tek başına oynadı orada. Atakların alayı da zaten soldan yapıldı özellikle PVA orada iyi iş yaptı ama o da çıkınca Babel tam sıçtı.
Muhamed desen herif rezalet oynadı yav. Bu şekilde devam ederse opsiyonu kullanmayız, kullanmamalıyız zaten. Hoca da memnun değil ki opsiyonu kullanıp kullanmayacağımızı kendisi belirleyecek diyor her fırsatta.
Yerine Diagne'nin girmesi doğruydu ama yanlış zamandı. Diagne ile başlasak muhtemelen o ilk yarım saatte bir gol sıkıştırırdı. İyi oynuyorduk çünkü.
Velhasıl kelam, ileri üçlüde oynayan heriflerden biri ölmüş, diğeri yanlış yerde mecburen oynuyor, diğeri de felaket kötü başladı sezona. Bunları hesaba katınca, bence takım kötü değildi. İnceci eksiği vardı.
dünkü rakibin zayıflığını da göz önünde tutmak lazım. bizim en büyük problemimiz bence genç bi kadro kurmaya çalışmamıza rağmen o gençleri geliştirecek bir hocaya ve taktiksel seviyeye sahip değiliz. hücum ve defansif organizasyonu bukadar zayıf bi takımda genç oyuncu sahada ne yapacağını bilemez.
TamamDünkü maçın tartışılacak bir yanı yok. hasan şaş ümit karan davala çıksaydı maça 5-6 tane atarlardı taktiksiz şunsuz bunsuz. Rezil kepaze bir taktik anlayışı var hocanın.