Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan kör vardı o iyi mi
Bi ts maçı yüzünden çocuğa herkes wonderkid gözüyle bakıyor ama öyle bir şey yok. Zaten ligin ikinci devresinde bursa gibi u20 bir takımda bile çoğu zaman yedek kaldı. Tek artısı gol vuruşu yaşıtlarına nazaran biraz daha iyi. Oyunda pek görünmez hücum pres yapar ama defansa yardımı pek yoktur. Hava topu sıfır. Ali Akmanın yedeğiydi ama yerini dolduramadı.

Bi ts maçı yüzünden çocuğa herkes wonderkid gözüyle bakıyor ama öyle bir şey yok. Zaten ligin ikinci devresinde bursa gibi u20 bir takımda bile çoğu zaman yedek kaldı. Tek artısı gol vuruşu yaşıtlarına nazaran biraz daha iyi. Oyunda pek görünmez hücum pres yapar ama defansa yardımı pek yoktur. Hava topu sıfır. Ali Akmanın yedeğiydi ama yerini dolduramadı.
Ali Akman keşke bizim olsaydı yav o çocuk gelişirdi bence

Kerem'e güvenmiyorum, maç içinde süreklilik sorunu olan bir oyuncu.Bu yüzden sadece sağa değil sol kanada da oyuncu lazım.Tabi bunun için Babel'i şutlamak gerekiyor.Taylan Berkan ve stoperi yerli yapıp ön tarafı full yabancı yaparsın problem olmaz.
Yerli kuralı ve savunma hattının kaleci ile birlikte yabancı olması Kerem'e mecbur kıldı bizi. Daha doğrusu kanatlardan birinin yerli olmasına mecbur bıraktı. Yerli stp veya kaleci 6 nodan daha öncelikli bence bu sebepten.

terim savnmuyorm yaptıklarımza örnek veriyorm. bende kayıt olsa tatmin etmek için yapardım video. bekler için alan açıp paralel uzun paslar ya da kısa parlarla adam kaçırmaya çalışarak pozisyon bulduk ya da orda aytaç'ı demarke bırakıp orta açtırdık. genel örnek verdim 100 tane bulmak istiyorsan bul terim'e bayıldığımdan demiyorum bomboş ezber boklayanlara laf atıyorum zaten
Baska ezbere yorumda bizde antreman yapan oyuncularin geriye gitmesi.

Geriye giden kim?

Luyindama? Sakatliga kadar transfer yapacak kadar iyiydi. Marcao? Hep ayni benim gozumde. Defansta baska kim var? Omer Bayrammi? Kalitesi yada eksik olan kaliteleri belli zaten. Geriye gitmedi, ileriyede gitmedi.

Orta sahada Emre Akbaba vardi, Feghouli oynayabilirdi, Seri vardi, Emre Kilinc ve Gedson ve Taylan. Emre Kilinc ve Mohammed geriye gitmis olanlardan saya bilir ki Mohammede katilmiyorum. Genc, ulkesinden ilk kez gitmis ve kotu takimin kreatif cozumler bulamadiklarindan kendi basina savasip en iyisini yapmaya calisan bir oyuncu. Boyle pozisyon kacirmalar falan olur bize gore genc oyucularda. Emre bence yanlis kullaniyor. Kaldi Gedson, Taylan ve Kerem.

Gedson bizde kotu baslayip, super bitirdi. Taylan macin en iyi adamlarindan bir tanesiydi ki gecen sezonda oyleydi. Keremde az cok ayni oynuyor.

Biktim bu ezbere anti Terim yorumlardan. Herkez birbirini tekrarliyor, like icinmi artik bilemiyorum.

2nceci lazım aynen

Kesinlikle,şöyle fizikli böyle sert bilmemne dediler rakibi ezdik fizik olarak gel gelelim yetenek yok.
Çalım atabilecek 1 tane oyuncu vardı sahada oda kerem,biraz daha fazla silahı olmalı Galatasarayın.Mustafa iyi hoş ama çalımı yok,gelenide atamazsa hiç çekilmez.

Bursaspor’dan alınacak bir yetenek varsa oda Emirhan Aydoğan’dır. Batuhan ve Burak sonradan gelir.
25 yaşında Emirhan. Sadece sol ayağı düzgün başka bir numarası yok. Göbekte pas dağıtır ama sertlik tempo falan yapmaz. Kendini yırtsa olacağı Bilal Kısadır. Ts alacaktı bi ara vazgeçti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt