Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
fener'e gelene kadar iyi bir topçuydu ümit vadediyordu ama hepsi eskide kaldı.iyi transfer mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener'e gelene kadar iyi bir topçuydu ümit vadediyordu ama hepsi eskide kaldı.iyi transfer mi
Düzgün bir tedrisattan geçse harika bir topçu oluriyi transfer mi
Batuhan kör vardı o iyi miDüzgün bir tedrisattan geçse harika bir topçu olur
Bursadan alınabilecek tek adam
Umarım fb işi olmaz
Kardeşim lafım sana değildi ya kusura bakma yanlış anlasildiysamsagolasin ama hayatimdan memunum.
Bi ts maçı yüzünden çocuğa herkes wonderkid gözüyle bakıyor ama öyle bir şey yok. Zaten ligin ikinci devresinde bursa gibi u20 bir takımda bile çoğu zaman yedek kaldı. Tek artısı gol vuruşu yaşıtlarına nazaran biraz daha iyi. Oyunda pek görünmez hücum pres yapar ama defansa yardımı pek yoktur. Hava topu sıfır. Ali Akmanın yedeğiydi ama yerini dolduramadı.Batuhan kör vardı o iyi mi
Aynen çok iyi transferiyi transfer mi
morutan bak gör. 10 mu bilemem ama alacağız.Bakalim kanada kimi alacagiz. Adi gecmeyen birisi olacak anlasildi
Ali Akman keşke bizim olsaydı yav o çocuk gelişirdi benceBi ts maçı yüzünden çocuğa herkes wonderkid gözüyle bakıyor ama öyle bir şey yok. Zaten ligin ikinci devresinde bursa gibi u20 bir takımda bile çoğu zaman yedek kaldı. Tek artısı gol vuruşu yaşıtlarına nazaran biraz daha iyi. Oyunda pek görünmez hücum pres yapar ama defansa yardımı pek yoktur. Hava topu sıfır. Ali Akmanın yedeğiydi ama yerini dolduramadı.
Gelişmek ve biz heaAli Akman keşke bizim olsaydı yav o çocuk gelişirdi bence
Yerli kuralı ve savunma hattının kaleci ile birlikte yabancı olması Kerem'e mecbur kıldı bizi. Daha doğrusu kanatlardan birinin yerli olmasına mecbur bıraktı. Yerli stp veya kaleci 6 nodan daha öncelikli bence bu sebepten.Kerem'e güvenmiyorum, maç içinde süreklilik sorunu olan bir oyuncu.Bu yüzden sadece sağa değil sol kanada da oyuncu lazım.Tabi bunun için Babel'i şutlamak gerekiyor.Taylan Berkan ve stoperi yerli yapıp ön tarafı full yabancı yaparsın problem olmaz.
2nceci lazım aynen2 tane yetenekli adam şart sağ kanat ve 10 numara bölgesine.Asker takımı olduk,herkes koşuyor mücadele ediyor iş yapan adam yok inceci.
işte kendi kendine yetebilecek bi yetenekti bence o çocuk bizim ligdeGelişmek ve biz hea
Baska ezbere yorumda bizde antreman yapan oyuncularin geriye gitmesi.terim savnmuyorm yaptıklarımza örnek veriyorm. bende kayıt olsa tatmin etmek için yapardım video. bekler için alan açıp paralel uzun paslar ya da kısa parlarla adam kaçırmaya çalışarak pozisyon bulduk ya da orda aytaç'ı demarke bırakıp orta açtırdık. genel örnek verdim 100 tane bulmak istiyorsan bul terim'e bayıldığımdan demiyorum bomboş ezber boklayanlara laf atıyorum zaten
O bölgede kontenjanımız dolu gerek yokBursaspor’dan alınacak bir yetenek varsa oda Emirhan Aydoğan’dır. Batuhan ve Burak sonradan gelir.
2nceci lazım aynen
25 yaşında Emirhan. Sadece sol ayağı düzgün başka bir numarası yok. Göbekte pas dağıtır ama sertlik tempo falan yapmaz. Kendini yırtsa olacağı Bilal Kısadır. Ts alacaktı bi ara vazgeçti.Bursaspor’dan alınacak bir yetenek varsa oda Emirhan Aydoğan’dır. Batuhan ve Burak sonradan gelir.