Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.849
- 21.868
- 2.783
Ads'yi golü için tebrik ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A spor, bjk tv den daha da bjk tvDemirspor toplama takim oynaya oynaya toparlarlar ama spkierin henuz imza atmamis texeria ghezal ve bir santrafor gelecek demesi acaip garibime gitti ilk defa boyle birsey gordum
Çıkamazlar ama rezil de olmazlar bu grupta zaarLille
Sevilla
Ajax
Beşiktaş
Maks bu olur tjk balına göre.
Su kadro ile biz ligte bir deplasman macina ciksak maca ortak olamadan kaybederiz gecen seneki hatay maci gibi olur ilk yarida fisi cekerler allah askina josef topal atiba necip nkoudu ile terim sahay ciksa yonetime bir milyar tane laf eder su andakk besiktas kadrosu bizim elimizdeki kadrodan 3 kat daha kotu ama topa hakimler macin icindeler bunu cidden cozemiyorumNeyi kolay gol yemiyor
Altı pastan atamadı adamlar, tjknin mi başarısı bu
Bize olsa top ucan kuşa carpip bizim kaleye girer..Neyi kolay gol yemiyor
Altı pastan atamadı adamlar, tjknin mi başarısı bu
Hahha aman allah yazdiysa bozsun renktas. Cocuk annesini babadan fazla göruyor. Bu durumda tam bir gavur bebesi gibi olurbencil olma renktas. gelecek kusaklara birkac tane isvec geni aktarmak iyi olurdu.
ADS çok baskın oynadı zaten ama toplama takım, zamana ihtiyaçları var.Su kadro ile biz ligte bir deplasman macina ciksak maca ortak olamadan kaybederiz gecen seneki hatay maci gibi olur ilk yarida fisi cekerler allah askina josef topal atiba necip nkoudu ile terim sahay ciksa yonetime bir milyar tane laf eder su andakk besiktas kadrosu bizim elimizdeki kadrodan 3 kat daha kotu ama topa hakimler macin icindeler bunu cidden cozemiyorum
PSG mi veriyor bu parayi?Profesyonel futbolcu Lionel Messi ile 2021-2022 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre üç futbol sezonu için futbolcuya net 1.000.000.000 USD sabit transfer ücreti ödenecektir. Kamuoyuna duyrulur.
Tuşlaması bile zaman aldı sayması bir kişi için 100 lük banknotlar halinde olması durumunda uyumadan tam 2,5 ay kadar sürüyor. Bu nedir ya. Beyler ben error verdim çıkış yapıyorum. Hakkınızı helal edin.
Hayırft olsa 4 yemişti
Noldu ona yav? En son bize son dk da gol atiyordu. Sonra monacospora mi transfer olmustu?Vakit Krepin Diatta'ya çökme vaktidir.
El-SaddPSG mi veriyor bu parayi?
Aynen reis Fransa ligi başladı ve kadroya alınmadı bugün.Noldu ona yav? En son bize son dk da gol atiyordu. Sonra monacospora mi transfer olmustu?
Monacospor bize adam satmaz artıkAynen reis Fransa ligi başladı ve kadroya alınmadı bugün.
olur mu yav ben karakterden bahsetmiyorum. sen bebeyi turk gibi yetistirirsin orda sorun olmaz. ama soyle uzun boy renkli goz falan istemez misin torun tombalakta?Hahha aman allah yazdiysa bozsun renktas. Cocuk annesini babadan fazla göruyor. Bu durumda tam bir gavur bebesi gibi olur![]()
3'te anlaşalım