Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyi kolay gol yemiyor

Altı pastan atamadı adamlar, tjknin mi başarısı bu
Su kadro ile biz ligte bir deplasman macina ciksak maca ortak olamadan kaybederiz gecen seneki hatay maci gibi olur ilk yarida fisi cekerler allah askina josef topal atiba necip nkoudu ile terim sahay ciksa yonetime bir milyar tane laf eder su andakk besiktas kadrosu bizim elimizdeki kadrodan 3 kat daha kotu ama topa hakimler macin icindeler bunu cidden cozemiyorum

Ben dünkü oynana oyunda ışık gördüm açıkçası sün kaçırdıklarımıza atsak bu gün çok farklı şeyler konuşulurdu takım adına olumlu düşünüyorum ama bir kaçtane ciddi anlamda top clas transfer lazım falcao feghouli sen çıkış shaqiri yapabiliriz aslında 4 milyon maaş verilir o adama değerde

Su kadro ile biz ligte bir deplasman macina ciksak maca ortak olamadan kaybederiz gecen seneki hatay maci gibi olur ilk yarida fisi cekerler allah askina josef topal atiba necip nkoudu ile terim sahay ciksa yonetime bir milyar tane laf eder su andakk besiktas kadrosu bizim elimizdeki kadrodan 3 kat daha kotu ama topa hakimler macin icindeler bunu cidden cozemiyorum
ADS çok baskın oynadı zaten ama toplama takım, zamana ihtiyaçları var.

Bahsettiğin adamlarda da Topa ve Necip dışında kötü oyuncular değiller. Bizde Josef gibi sertlik katan bir adam yok mesela keza Nkoudu kadar bile dribbling yapabilen kanat da yok.

Profesyonel futbolcu Lionel Messi ile 2021-2022 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre üç futbol sezonu için futbolcuya net 1.000.000.000 USD sabit transfer ücreti ödenecektir. Kamuoyuna duyrulur.

Tuşlaması bile zaman aldı sayması bir kişi için 100 lük banknotlar halinde olması durumunda uyumadan tam 2,5 ay kadar sürüyor. Bu nedir ya. Beyler ben error verdim çıkış yapıyorum. Hakkınızı helal edin.
PSG mi veriyor bu parayi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt