Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tip bir herife çok net ihtiyacımız var.

ben geçen sene neftçi bakü maçında bize karşı oynayan yusuf lawal'a bile fitim. yeter ki topla rakibin üzerine gidebilen çabuk biri gelsin.

şu halimizle rakip biraz kapanınca orta saha ve ceza sahası çevresinde dönüp duruyoruz. çünkü kimse adam eksiltemiyor.
Malatyali fofana gelmeli.

olur mu yav ben karakterden bahsetmiyorum. sen bebeyi turk gibi yetistirirsin orda sorun olmaz. ama soyle uzun boy renkli goz falan istemez misin torun tombalakta?
Yok baba ben almayim ya. Zamaninda isvec basbakani olof palme bile demiski isvecini havasina ve kizlarina guven olmaz. Yani o bile öyle dediyse isvec karilarindan uzak durmak lazim

Belhanda bu sene Adanalıları kabız eder. Yazık yahu şunların kazandığı para güzelim ülkemizde

Bizim eksiklerimiz konusuna lafım yok ama Bjk kadrosundan da çok ileri çıkar yanımız yok bana göre. Bir kere bizim oyuncularımız çok özgüvensiz halde, Beşiktaşlılar ise çok özgüvenli, bunda şampiyon olmalarının ve istikrarlı bir yönetimin etkisi var.

Hazırlık maçı üzerinden zaten konuşmak yersiz ama Beşiktaşı zaten bahsettiğin adamlarla Ghezzal ve Aboubakar öne çıkardı zaten bu tarz öne çıkan adamların yanına refakatçiler koyarsn bir şekilde yürütürler seni.
Ellerinde tek aboubakar vardi bizde de Falcao Halil Ve Muhammed hangi rotasyonu tercih edersin ? Bir ghezal ile olacaksa 3.8 milyonu versinler alsinlar neden dunya oyuncu aldik gerek yok Ozguvene gelince sol kanat nsakala nkoudu orta saha necip topal bu adamlarin herseyi ozguven olsa nolur bizde baska bir sorun var cok zor gol atip cok kolay gol yiyoruz

Ellerinde tek aboubakar vardi bizde de Falcao Halil Ve Muhammed hangi rotasyonu tercih edersin ? Bir ghezal ile olacaksa 3.8 milyonu versinler alsinlar neden dunya oyuncu aldik gerek yok Ozguvene gelince sol kanat nsakala nkoudu orta saha necip topal bu adamlarin herseyi ozguven olsa nolur bizde baska bir sorun var cok zor gol atip cok kolay gol yiyoruz
Maç kaçırmayacaksa Aboubakar'ı tercih ederim ki kaçırmadı. Falcao 10 maç oynadı herhalde geçen sene.

Ghezzal da aynı konu, o da neredeyse maç kaçırmadı zaten şansları da buydu, ilk 11den kayıp olmadı, kayıp olduğunda da zaten sıçtılar.

Her oyuncudan fayda alabilirsin doğru koşullarda, her başarılı takımlarda bu tarz yeteneği kısıtlı ya da geride oyuncular olabiliyor.

------------Muslera/Yerli kaleci--------'
----Boey---Nelson-Marcao-Pva
----------'-----Berkan-Gedson----'---
----Diatta----- Cicalcu----Kerem/Baris
----------------Halil/Muhammed

tinercileri kollama devam edecek kimse şaşırmasın adamların şampiyonluk kutlamasına mhk başkanı bile gelmişti muhtemelen tarihte ilkti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt