Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam toplasan 90 dakka bile oynamadı, yok gol atamıyormuş kaç tane kıta değiştirdi geldi, üzerine bide sakatlandı canını dişine taktı iyileşti, senin kanatların orta sahan 40-50 metre sürekli olarak geri pas atıyorsa, naaaaapppsın garibim. Utanmadan bide hedef gösteriliyor ayıp yahu el insaffff

VAR yoktu zaten. Neticede penalti oldu :) Bizede hatalardan ders almak duser. O geri pas atilmayacak, o geri pasi atacak kurguda yakalanmayacaksin, kalecinin tercihi de bu olmayacak. Gerekirse birak gol atsin.
VAR olmadığını bilmiyordum eğer VAR olsa kesin uyarılırdı bu pozisyon. Oyuncuların hatalarının büyüklüğünden çok fark edilmedi herhalde ama penaltı değilmiş gibi.

Larin malı direğe koşu yaparak 17 20 tane attı mostafa özgüvenli olsun arka çıkalım yeter hoca diagneyi oynatırsa olmaz ama diagneyi 2-3 ne verirlerse postalamak lazım

VAR olmadığını bilmiyordum eğer VAR olsa kesin uyarılırdı bu pozisyon. Hataların büyüklüğünden taraftar çok fark edemedi durumu herhalde ama bence net bir şekilde penaltı değil.

Tabi net uyarirdi penalti ve kart soz konusu, temas var vs... Ama dedigim gibi, bizi ilgilendiren bizim yaptigimiz sirali hatalar... Nereden baksan rezalet. Rakip fizik gucu yuksek ancak yetenek ve sistem olarak kisitli ve hatta kotu bir ekip. En ufak on-pres yedigimizde bu olacaksa, lig bitmez.

Şu Olympiakos unda bizdeki şikecilerden bi farkı yok, keş kargası gibiler her boka çöküyolar, lan bi gidin yahu

Mustafada bi problem olduğu açık. Ya mutsuz olduğu bi konu var ya gece alemlerine filan düştü. Hoca ömer bayrama bile arka çıkıp mustafaya böyle birşey söylediyse bi sıkıntı olduğu ortada. Hiç idman geyiği yapmayın övdüğünüz sergenin takımını 2-3 ay önce kevgire çevirdi idman yemeyen takım.

Hocayı dün çok yersiz eleştirdik ( kendim de dahil ) çünkü psv maçının üzüntüsü geçmiş değildi. Ama bir yandan bakınca oyuncular sonuçta beraber ilk defa oynuyor biraz şans yanımızda olsa ilk 15 dk 3-0 dı. Tek anlam veremediğim Arda’nın yorulan adam yerine değil de sistemik olarak düşünülmesi 45 dk oynayacak bir futbolcu değil artık arda hocanın bunu anlaması lazım bir de anholt gayet iyi giderken Ömer’i sokması rezaletti. Bu bireysel hatalar devam ederse hoca hak ettiğinden fazla eleştiri almaya devam edecektir

Fakir Messi si bulmamız lazım birtane aklıma çokta isim gelmiyor.Morutan filan değil ama ne vereceği az çok belli bir herif.

Gomis > gönderdiniz
Diagne > kiraladınız
Muhammed > yedirmeyiz. :cıkcık:

Şaka bir yana Muhammed hala izlemek için heyecanlandığım oyuncuların başında. Açılacaktır,şu kaos havası ve sıcaklar bitsin.hoca sakinlesin, zımbalar yine.

Tek endişem hocanın ona kafayı takması, Onyeyi yedi bitirdi kahroluyorum haylaa
Abi tamam onyeyi bitirdi de bir de futbolcu tarafından bak Monako’lara kadar gidip de antrenmanlara çıkmamak 5 milyon Euro civarına değer kaybetmek ne demek sorumsuz ve sorunlu görüyorum onyekuruyu

Hocayı dün çok yersiz eleştirdik ( kendim de dahil ) çünkü psv maçının üzüntüsü geçmiş değildi. Ama bir yandan bakınca oyuncular sonuçta beraber ilk defa oynuyor biraz şans yanımızda olsa ilk 15 dk 3-0 dı. Tek anlam veremediğim Arda’nın yorulan adam yerine değil de sistemik olarak düşünülmesi 45 dk oynayacak bir futbolcu değil artık arda hocanın bunu anlaması lazım bir de anholt gayet iyi giderken Ömer’i sokması rezaletti. Bu bireysel hatalar devam ederse hoca hak ettiğinden fazla eleştiri almaya devam edecektir
Hoca Muhammed e forma verirse manasında dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt