- 21 Ocak 2010
- 72.923
- 51.350
- 5.003
güzel bana özelden gelen bazı soru ve ricaları paslarım , iyi oldu.Noröloji uzmaniyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel bana özelden gelen bazı soru ve ricaları paslarım , iyi oldu.Noröloji uzmaniyim
1 Euro eşittirsinirli ve gerginim takımın ve ülkenin durumlarından dolayı 4-5 sene önce drogbaları snijderleri izlerken cica aytaç maytaç izliyoruz
Luyindama benim göz bebeğim
Yaşını bilmiyorum,tanimiyorum şahsen ,siz tanıyorsunuz sanırım.Bu kelimeyi her daim kullanan bir zümre var forumda ondan dikkatimi çekti yorum yaptım.yaşı küçük abisi onun tahammül göstermek gerek.
sorunların var sanırım senin hem hocadan nefret ediyosun hemde ppsini kullanıp aldırdığı çöp ettiği kadroyu savunuyorsun psikoloji fitil olsa almazsın sende yazma daha bu kadar ikilimle
harbi akıl fitil olsa almazsın
Fatih Terim ve Ekibi İstifa!
Geldikleri günden befi iyi futbol için zaman istediler, verildi. Benim transferlerim değil dedi, o oyuncuların performansı şampiyon yaptı. Özellikle bu yaz transfer döneminde yapılan transferlerin hepsi kendi isteği ve sonuç ortada. Elinde Falcao gibi golcü var; gol atmayı bırak, pozisyona...www.gscimbom.com
güzel bana özelden gelen bazı soru ve ricaları paslarım , iyi oldu.
oynatmazlar büyük ihtimal yaBrentford-Valencia maçı akşam 7 buçuktaymış online veren site var mı acaba izleyelim bakalım Halil Dervişoğlu'nu oynatmazlar inşallah biz kiralarız 1 yıl daha 5-6 milyon euro satın alma opsiyonu ile çok güzel olurdu Brentford'a bak Premier Lige yeni çıkmış takımın 155 milyon euro piyasa değeri var bizim ligin şampiyonunu bile 2'ye katlamış makas gerçekten çok açık
Valla ya. Hala mbappe ve dimariayı tokatladığı pozisyonlar gözümün önüne geliyor.bacağı giden adama asprin veren milli takım doktorları olmasa mbappe kesen adamdı luyindama ah, adam bir sakatlandı yok oldu gitti neredeyse
hadi uza yol alsorunların var sanırım senin hem hocadan nefret ediyosun hemde ppsini kullanıp aldırdığı çöp ettiği kadroyu savunuyorsun psikoloji fitil olsa almazsın sende yazma daha bu kadar ikilimle

var birkaç kişi dediğiniz gibi uzacılar. tabi birbirini tanıyanlar aralarında espri olarak yazabilirler de tanımayanlara bu şekilde söylenmesi dediğiniz gibi iticilik.Yaşını bilmiyorum,tanimiyorum şahsen ,siz tanıyorsunuz sanırım.Bu kelimeyi her daim kullanan bir zümre var forumda ondan dikkatimi çekti yorum yaptım.
Valla ya. Hala mbappe ve dimariayı tokatladığı pozisyonlar gözümün önüne geliyor.
Son maçlarda toparlanmış görünüyordu inşallah çevikliği de geri gelir
üroloji değil miydi üstadNoröloji uzmaniyim
üroloji değil miydi üstad