- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
şu u21i acında baturina veya sperstyan gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayern almak için çok uğraşmış verattiyi
![]()
So heiß war es wirklich zwischen dem FC Bayern und Marco Verratti
Der FC Bayern suchte in den letzten Zügen des Sommertransfermarkts verzweifelt nach einem neuen Mittelfeldspieler, wobei der Name Marco Verratti fiel.…www.fussballeuropa.com
Yerli harici transfer beklemiyor isek 22/23'te 3000+ dk oynamış, bu sezon da takımında düzenli oynayan Okay'a ne dersiniz? (Credits to @Yunus Abi) İsmail Yüksek'lerin nimetten sayıldığı ligde değerli bir parça olabilir doğrusu.
Onu fenerde istiyormuş bugün romano yazmış orada gördümşu u21i acında baturina veya sperstyan gelsin

Emin sonrası bir yerli opsiyon olsa fena olmazdı ön libero ve stoperde. Donk'un biraz daha düz ayaklısı. Bilabedel alabilsek isterdim Okay'ı.ben sevmiyorum bu herifi aslında da boyu posu da aranan 6 numara
bence cacık topçu
"Abartılı bir durum yok. Bu şekliyle Tottenham'da antrenmanlara çıktı. Tottenham ve Napoli'deki raporları bizde. En fit olduğu dönemlerdeki kiloları da bu şekilde."anladigim kadariyla bunun yag orani 16%... ideal oyuncu 11-12'nin altinda diyor, bence iyi niyetli konusmus aslinda 10% altinda olmali... kim dediyse dogru demis, 5-10kg arasi fazlaligi var, bu da öyle 1 ayda düzelmez. 2-3 ay sürer
örnegin zaha'nin yag orani 8%'dir en fazla. Nereden mi biliyorum? benim vücut da ona benzer cünkü
Dr. İnce: "Zaha, uzun süren, tekrar eden kas sıkıntıları olmuş, önemli oyuncu olduğundan oynatılmış"
Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce: "Zaha, uzun süren, tekrar eden kas sıkıntıları olmuş, önemli oyuncu olduğundan oynatılmış. Yıpranmışlıkla üzerine gitsek sıkıntı yaşardık. Zaha da kendini denedi, istediklerini yapabilecek fitness'a sahip olmadığını fark etti. Sakatlığında kötü bir şey yok...www.gscimbom.com.tr
Ayarla olm asansör düğmesi falan diyordu en son
Cem Sultan adlı kardeşimizi hatırlattı. Şimdi kim bilir nerelerdedirşu yeni aldığımız çocuk
38 maçda 100 gol atmış
17 yaşında minikler ligindemi oynadı bu
Veratti Katarlılara gidiyor.saudia arabia transfer sezonu bitti kimler kaldı ortada veratti çok iyilerden..
Şu an 16 Dubois ve Luyindama gidecek yada lisans çıkarmayacaklar. Zaten yabancı transferini kapattık fırsat çıkarsa iyi bir yerli alabiliriz belki dedi Erden Timur.Duboisin de gitmesi durumunda yabancı sayımız ne durumda oluyor?
Ben artik yerli alınması düşüncesindeyim.